Αθλητισμός » Η ΑΕΛ «συναντά» την Barca

Η ΑΕΛ «συναντά» την Barca

Η ΑΕΛ «συναντά» την Barca

Η ΑΕΛ δεχόμενη προ ημερών την πρόσκληση του φίλου της ομάδας και εκπροσώπου της Barcelona στην Ελλάδα κου Δημήτρη Πιερουτσάκου, για την συμμετοχή ορισμένων αθλητριών της στο φιλικό αγώνα που θα δώσει στην Ελλάδα η ABJ Femeni (Agrupacio Barca Jugadors), δεν το σκέφτηκε λεπτό και έδωσε αμέσως θετική απάντηση.

Ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο του Αιγίου το Σάββατο 12 Μαΐου στις 17:00, με την Ελληνική ομάδα να είναι μία μικτή παικτριών – επιλογές του κου Πιερουτσάκου – που αγωνίζονται σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Πριν τον αγώνα θα δοθεί συνέντευξη τύπου με τους διοργανωτές και τους εκπροσώπους της Barcelona στην οποία θα παραστούν και τα μέλη των ελληνικών ομάδων.

AFISA-BARCA

Οι αθλήτριες που θα μεταβούν στο Αίγιο θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε έναν ιδιαίτερο αγώνα και να έρθουν αντιμέτωπες με μερικές από τις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου τα προηγούμενα χρόνια, οι οποίες φόρεσαν την φανέλα αυτού του μεγάλου συλλόγου που λέγεται Barcelona. Σίγουρα η πρόσκληση και μόνο για την συμμετοχή σε ένα τέτοιο φιλικό αγώνα αποτελεί μεγάλη τιμή για την ΑΕΛ της οποίας το όνομα θα φτάσει μέχρι την Καταλανική πρωτεύουσα έστω και με αυτόν τον τρόπο.

Η συμμετοχή σε αυτόν τον αγώνα γιορτή για φιλανθρωπικό σκοπό είναι η πρώτη από μία σειρά δράσεων στις οποίες θα συμμετάσχει η ΑΕΛ στο τελείωμα της χρονιάς. Γίνονται ήδη προσπάθειες να διοργανωθεί ανάλογος φιλικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό και στην Λάρισα, ενώ αρκετές είναι και οι προσκλήσεις που έχει η ομάδα για να δώσει φιλικούς αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι η συμμετοχή ενός τμήματος της Ακαδημίας σε διεθνές αναπτυξιακό Τουρνουά στο εξωτερικό.