Θεσσαλία » Συμπλοκή κουκουλοφόρων με μαθητές- εκδρομείς στην παραλία του Βόλου

Συμπλοκή κουκουλοφόρων με μαθητές- εκδρομείς στην παραλία του Βόλου

Συμπλοκή κουκουλοφόρων με μαθητές- εκδρομείς στην παραλία του Βόλου

Συμπλοκή μεταξύ νεαρών σημειώθηκε στην παραλία του Βόλου και συγκεκριμένα στην περιοχή του πάρκου του Αγ. Κωνσταντίνου, προκαλώντας την κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων και λιμενικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου.

Τα επεισόδια μεταξύ των νεαρών, κάποιοι εκ των οποίων φέρονται να ήταν εκδρομείς μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Ν. Φιγαλείας Ηλείας, φέρονται να ξεκίνησαν από κεντρικό σημείο της πόλης και να κατέληξαν στο πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου, ενώ άγνωστη είναι η αιτία που προκλήθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μαθητές εκδρομείς από το σχολείο της Ηλείας φέρεται να δέχθηκαν επίθεση από 20 περίπου νεαρούς κουκουλοφόρους, που μάλιστα επέβαιναν σε ποδήλατα, γύρω στις 11 τη νύχτα προχθές, οι οποίοι και φέρεται να τους γρονθοκόπησαν, παρ’ ότι οι μαθητές συνοδεύονταν από τρεις καθηγητές.

Άγνωστο είναι αν η συμπλοκή είχε ως αιτία πολιτικά κίνητρα, ποδοσφαιρικά ή ακόμη και για τα μάτια ενός κοριτσιού.

Γεγονός είναι πως από την επίθεση τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά δύο μαθητές εκδρομείς του σχολείου της Πελοποννήσου, που μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, όπου και τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς έφεραν εκδορές στο πρόσωπο και κατόπιν αποχώρησαν.

Οι συνοδοί καθηγητές φέρεται να ενημέρωσαν τους γονείς των μαθητών, ενώ κινητοποιήθηκε αστυνομική δύναμη και δύναμη λιμενικών, που κατέφθασε στο σημείο της συμπλοκής, χωρίς ωστόσο να κάνει προσαγωγές ή συλλήψεις, αφού δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις. Μάλιστα οι αστυνομικοί συνόδευσαν κατόπιν τους μαθητές στο κοντινό ξενοδοχείο όπου διέμεναν, στο πλαίσιο πολυήμερης εκδρομής τους.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές, οι κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν στους μαθητές-εκδρομείς, φέρεται να είναι γνωστοί στην τοπική Αστυνομία.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: