Παραπολιτικά » Το μέλλον των προοδευτικών δυνάμεων
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το μέλλον των προοδευτικών δυνάμεων

Το μέλλον των προοδευτικών δυνάμεων

Σε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πολιτική εκδήλωση με θέμα «Το μέλλον της προοδευτικής παράταξης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη» και με σημαντικούς ομιλητές θα συμμετάσχει ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την κίνηση «ατζέντα Επόμενη Ελλάδα», ενώ  στους ομιλητές περιλαμβάνονται σημαντικές προσωπικότητες όπως ο Νίκος Μουζέλης, ομότιμος Καθηγητής Κοινωνιολογίας, (London School of Economics), ο Νίκος Μαραντζίδης, Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο  Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ο Γιώργος Σωτηρέλης, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τις εισαγωγικές παρατηρήσεις θα κάνει ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ οι διοργανωτές έχουν ζητήσει από τον Απόστολο Καλογιάννη να παρέμβει στην εκδήλωση.

Αναμφίβολα σημαντική η πρόσκληση για τον δήμαρχο, ως επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων». Εξάλλου, είναι προφανές ότι το εγχείρημα της Συμπαράταξης στην Λάρισα, προξενεί, ειδικά το τελευταίο διάστημα, το ενδιαφέρον πολιτικών παραγόντων, ασχέτως κομματικής προέλευσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα στο χώρο Polis Art Café, (Πεσμαζόγλου 5, στο αίθριο της Στοάς Βιβλίου).

Χρ. Μπ.

ENTYΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: