Ελλάδα » Έτσι έγινε ο εκβιασμός από τον υποψήφιο βουλευτή!

Έτσι έγινε ο εκβιασμός από τον υποψήφιο βουλευτή!

Έτσι έγινε ο εκβιασμός από τον υποψήφιο βουλευτή!

Αδιάψευστα ντοκουμέντα ,ηχητικό και οπτικό υλικό, έχει στη διάθεση του ο Ηρακλειώτης δικηγόρος για την υπόθεση της εκβίασης σε βάρος του. Στοιχεία που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στην διάθεση της αστυνομίας.

Ο γνωστός ποινικολόγος περιέγραψε στο Cretalive πώς έγινε ο εκβιασμός, αλλά και το πώς αντέδρασε…

Δεν ήξεραν με ποιον τα έβαζαν…

Με απόλυτη ψυχραιμία και αντιλαμβανόμενος το παιχνίδι το οποίο στήθηκε εις βάρος του, ο δικηγόρος ενημέρωσε με διακριτικό τρόπο αστυνομικούς της Ασφάλειας και τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, από τις 11.30 το πρωί της Παρασκευής μέχρι και τις 6 το απόγευμα όποτε ο συνεργός εκβιαστής έπεσε στην καλοστημένη παγίδα του εκβιαζόμενου.

Ο συνεργός πήγε να πάρει τις 2000 ευρώ από το γραφείο του δικηγόρου το οποίο ήταν «καλωδιωμένο» και στο διπλανό δωμάτιο περίμεναν τρεις αστυνομικοί της Ασφαλείας.

Ο συνεργός του υποψηφίου βουλευτή έξ ονόματος του οποίου φέρεται να ενεργούσε πήρε τις 2000 ευρώ και μάλιστα τα καταμέτρησε μπροστά στις κάμερες ασφαλείας και τότε έγινε το ντου από τους αστυνομικούς.

«Κάνε ό,τι σου πει…»

Όπως προέκυψε, οι δράστες επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν μια πληροφορία που είχε πάρει το αυτί τους για την διενέργεια ελέγχου από το ΣΔΟΕ στο δικηγορικό Γραφείο. Δεν ήξεραν όμως ότι ο έλεγχος είχε ήδη διενεργηθεί τις προηγούμενες ημέρες χωρίς πρόβλημα για τον δικηγόρο.

Προσπάθησαν δηλαδή να τον εκφοβίσουν ότι αν δεν συνεργαστεί, θα καταστραφεί γιατί αυτή ήταν η εντολή από τα κεντρικά.

Τότε ο δικηγόρος κατάλαβε ότι επρόκειτο για απατεώνες που επεδίωκαν να τον εκβιάσουν και έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Το πρώτο τηλέφωνο έγινε σε εκείνον απο τον υποψήφιο βουλευτή, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα διευθετήσει την δουλειά ο «άνθρωπος» του. «Κάνε ο,τι σου πει», του είπε γιατί διαφορετικά θα καταστραφείς

Ο συνεργός του ζήτησε «2000 ευρώ για τα …παιδιά κι εμείς θα τα βρούμε στην πορεία», του είπε…

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης: