Εκπαίδευση » Σχολεία » Το Σάββατο το πρωί το «Open Door» των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου
ΤΟ ΠΡΩΤΟ "OPEN DOOR" ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Το Σάββατο το πρωί το «Open Door» των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου

Το Σάββατο το πρωί το «Open Door» των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου

Μπορεί αν είστε γονιός, που ενδιαφέρεται για να δει πώς λειτουργούν τα ιδιωτικά σχολεία. Ή απλά να έχετε απορίες για την μόρφωση του παιδιού σας (και πότε άλλοτε θα βρείτε σχεδόν εκατό εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας και ειδικότητας, πρόθυμους να επικοινωνήσουν μαζί σας;).

Μπορεί να είστε εκπαιδευτικός, που θέλει να δει πώς λειτουργεί ένα άλλο σχολείο και να «κλέψει» ιδέες! Μπορεί απλά να είστε περίεργος να γνωρίσετε από κοντά το σχολείο «της Ράπτου», που μετά από εξήντα χρόνια λειτουργίας είναι πια ένας θεσμός για την πόλη μας.

Ό,τι κι αν είστε, τα Εκπαιδευτήρια Μαίρης Ν. Ράπτου ανοίγουν τις πόρτες τους το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, για να σας υποδεχθούν.

Σε πάνω από τριάντα χώρους θα μπορέσετε να γνωρίσετε το πρόγραμμα σπουδών και τις δραστηριότητες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του, από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο και τα πρόθυρα του Πανεπιστημίου!

Αυτό είναι το πρώτο «Open Door» που διοργανώνεται στην πόλη μας, μεταφέροντας έναν θεσμό που έχουν υιοθετήσει από χρόνια πολλά μεγάλα εκπαιδευτήρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης: