Δήμοι Νομού » Δήμος Αγιάς » Νέα επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ Αγιάς
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΑΙΘΡΟΥ

Νέα επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ Αγιάς

Νέα επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ Αγιάς

Καταγγελία για τη νέα επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ στην Αγιά από την Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου:

«Καταγγέλλουμε την φασιστική επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ στην Αγιά, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες. Σ’ αυτή τη χρονιά που τιμούμε την επέτειο των 100 χρόνων ίδρυσης του ΚΚΕ, είναι καθαρό, ότι τέτοιου είδους επιθέσεις όχι μόνο δε μας φοβίζουν, αντίθετα μας δυναμώνουν, μας δίνουν κουράγιο ν’ ανταποκριθούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αποφασιστικότητα στις ευθύνες μας.

Είναι τιμή μας που τα μαντρόσκυλα του συστήματος, τα τσιράκια των εφοπλιστών και των βιομηχάνων, οι δολοφόνοι εργατών και μεταναστών, μας θεωρούν εχθρούς τους. Τα φασιστοειδή, οι νοσταλγοί του Χίτλερ, δεν πρόκειται να διαρρήξουν τους δεσμούς των κομμουνιστών με το λαό.

ΑΓΙΑ ΚΚΕ

Αυτή τη φορά ο δράστης συνελήφθη. Είναι ο ίδιος που έδρασε και τις δυό φορές με πανομοιότυπο τρόπο, γεγονός που αποδεικνύει ότι η ενέργεια ήταν πολιτική, στοχευμένη και σχεδιασμένη.

Καλούμε όλους τους ανθρώπους του μόχθου, για μια ακόμη φορά να καταδικάσουν την επίθεση και μαζί με το δράστη, όλους όσους βρίσκονται πίσω του, και έδωσαν εντολές ή προέτρεψαν για τις επιθέσεις».

Διαβάστε επίσης: