Λάρισα » «Αποτελεσματικότερη λειτουργία των δομών του Υπ. Παιδείας»
ΣΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΣΕΚΔΥΠ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

«Αποτελεσματικότερη λειτουργία των δομών του Υπ. Παιδείας»

«Αποτελεσματικότερη λειτουργία των δομών του Υπ. Παιδείας»

Την αξιωματική αντιπολίτευση εκπροσώπησε στο ιδρυτικό συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Κεντρικών Δομών του Υπουργείου Παιδείας (ΟΣΕΚΔΥΠ) ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας.

Από την Ακαδημία Αθηνών, όπου διεξήχθη το συνέδριο της ΟΣΕΚΔΥΠ, ο Λαρισαίος πολιτικός χαιρέτισε τις εργασίες του, αναφέροντας ότι “πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία, η οποία δεν διασφαλίζει μόνο την εναρμόνιση των λειτουργιών και των οργανωτικών δράσεων μεταξύ των Συλλόγων των εργαζομένων των κεντρικών δομών του Υπουργείου Παιδείας αλλά, κυρίως, τη διαρκή αλληλεπίδρασή τους, εισφέροντας στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του Υπουργείου και στον πλουραλισμό του συνδικαλιστικού κινήματος στον τομέα της Παιδείας”.

O αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ επεσήμανε ακόμη πως ‘’το ιδρυτικό Συνέδριο πραγματοποιείται σε μία σημαντική χρονική συγκυρία, αφού η Παιδεία καλείται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο μέσω της αλληλεπίδρασης με την αγορά εργασίας, τους παραγωγικούς τομείς της εθνικής οικονομίας και τον πολιτισμό μας, καθιερώνοντας και θεσπίζοντας ένα μακρόπνοο σχέδιο δράσης για τη γενική ανάπτυξη της χώρας”.

“Ως στελέχη των κεντρικών δομών του Υπουργείου” συνέχισε,  “καλείστε, με τη σειρά σας, να εισφέρετε στο έργο του και επιφορτίζεστε με την ευθύνη της αποτελεσματικής λειτουργίας και της υλοποίησης των πολιτικών του.

Χωρίς εσάς, χωρίς τον προσωπικό σας ζήλο και το αίσθημα ευθύνης που σας διέπει, οποιοσδήποτε σχεδιασμός και οποιαδήποτε πολιτική δεν μπορούν να εφαρμοσθούν στην πράξη, για αυτό και χρειάζεται η πλήρης υποστήριξη της πολιτικής ηγεσίας, προκειμένου να έχετε στη διάθεσή σας επαρκείς πόρους, διαρκείς λειτουργικές και οργανωτικές προϋποθέσεις για την άσκηση των καθηκόντων σας και την ηθική συμπαράσταση όλων μας”.

Κλείνοντας, ο κ. Κέλλας πρόσθεσε:

«Θέλω να γνωρίζετε πως θα είμαστε δίπλα σας, για να συζητήσουμε και να στηρίξουμε οποιαδήποτε πρωτοβουλία μπορεί να συμβάλει στην αναβάθμιση των κεντρικών δομών του Υπουργείου και να καταστήσει το έργο της Πολιτείας περισσότερο αποτελεσματικό, βελτιώνοντας παράλληλα τις συνθήκες εργασίας και προστατεύοντας τα δικαιώματά σας.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο σας και στην εκπλήρωση των σκοπών της ΟΣΕΚΔΥΠ».

Διαβάστε επίσης: