Λάρισα » «Υποχρεωμένοι να είμαστε μία γροθιά»
ΕΛΕΝΗ ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

«Υποχρεωμένοι να είμαστε μία γροθιά»

«Υποχρεωμένοι να είμαστε μία γροθιά»

Η υποψήφια πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λάρισας κα Ελένη Ξυνοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε δέκα μέρες τα μέλη της ΝΔ προσέρχονται στις κάλπες για να εκλέξουν τα νέα όργανα του κόμματος, σε μια χρονική συγκυρία, όπου η παράταξή μας είναι υποχρεωμένη να είναι μια γροθιά, και παράλληλα μια ανοιχτή αγκαλιά για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Στόχος μου, διεκδικώντας την ψήφο των μελών της ΝΔ, για την προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης της Λάρισας, είναι ακριβώς αυτός: να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, καθώς και την εμπειρία που απέκτησα τόσα χρόνια συμμετέχοντας στο συνδικαλιστικό κίνημα, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και στα κομματικά όργανα, στην ενότητα της παράταξης και στην ενεργοποίηση όλων εκείνων των στοιχείων που χρειάζονται, ώστε η παράταξή μας να κάνει ένα ουσιαστικό άνοιγμα στην κοινωνία.

Τα όσα έχουμε περάσει, ο καθένας στα σπίτια του, αλλά και όλοι μαζί, ως κοινωνία, όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, δεν μας επιτρέπουν, ούτε διαχωρισμούς, ούτε εμφύλια πάθη.

Οφείλουμε να στοιχηθούμε όλοι μας πίσω από την μοναδική αξιόπιστη πρόταση για το μέλλον της πατρίδας μας, όπως αυτή εκφράζεται από την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στον αγώνα αυτόν δεν περισσεύει κανείς.

Ας κάνουμε όλοι μαζί το πρώτο βήμα στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μάϊου».

Διαβάστε επίσης: