Λάρισα » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κέντρο της Λάρισας λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κέντρο της Λάρισας λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κέντρο της Λάρισας λόγω εργασιών

(φωτ. αρχείου)

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, εκδόθηκε Απόφαση Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων με βάση την οποία απαγορεύει τη διέλευση κάθε είδους οχήματος στη συμβολή των οδών Ηπείρου & Ηλιοδώρου-Ρούσβελτ, την Κυριακή (06-05-2018) και κατά τις ώρες 07:00΄- 15:00΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής και ασφαλτόστρωσης των ανωτέρω οδών και σε εκτέλεση σχετικού αιτήματος του Δήμου Λαρισαίων, ως κατωτέρω:
Διασταύρωση (Συμβολή) οδών Ηπείρου και Ηλιοδώρου -Ρούσβελτ.
• Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων της συμβολής των οδών Ηπείρου-Ηλιοδώρου-Ρούσβελτ (Ρ-8,Ρ-50 δ, Ρ-49).
• Την παράκαμψη της κυκλοφορίας των οχημάτων μέσω των οδών Μπότσαρη και Γρηγορίου Ε’ (διαδρομή: Μανδηλαρά-Μπότσαρη – Γρηγορίου Ε΄ -Ρούσβελτ).

• Άρση της μονοδρόμησης τμήματος της οδού Γρηγορίου Ε’ από την οδό Μπότσαρη έως την οδό Ρούσβελτ, οδός Διπλής κυκλοφορίας (Κ 24).
• Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης και στις δύο πλευρές σε τμήμα της οδού Γρηγορίου Ε΄ από την οδό Μπότσαρη έως την οδό Ρούσβελτ (Ρ-40).
• Την εφαρμογή της διάταξης του Κ.Ο.Κ. άρθρο 34/παρ. 2ι στις γωνίες των οδών της διαδρομής της παράκαμψης για την διευκόλυνσης της

Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη του Δήμου Λαρισαίων.

Διαβάστε επίσης: