Ατζέντα ημέρας » Η ατζέντα της ημέρας
ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΪΟΥ

Η ατζέντα της ημέρας

Η ατζέντα της ημέρας

-Από τις 9.00 π.μ. έως τις 17.40 πραγματοποιείται σήμερα στη Λάρισα το συνέδριο του Economist με θέμα «Οι παγκόσμιες προκλήσεις, το μέλλον του ευρωπαϊκού αγροτικού τομέα και πώς ανταποκρίνεται η Ελλάδα στις πρωτοβουλίες της Ε. Ε.».

-Από 9:00 π.μ. έως 13:00 – Δράσεις στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας με την συμμετοχή του Ερυθρού Σταυρού στο πλαίσιο της εβδομάδας εθελοντικής αιμοδοσίας.

-Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, με τους επιτυχόντες στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2017 και μη προσληφθέντες ακόμα στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας για καθαριότητα, φύλαξη, σίτιση, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα νέα διαμαρτυρία στην έδρα της διοίκησης του ΠΠΝΛ.

13.30 – Επαναληπτική Γενική Συνέλευση μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας με θέμα την ενημέρωση και λήψη απόφασης  «Έγκριση Απολογισμού 2017 και Προϋπολογισμού 2018».

17.30 – Ο Δήμος Τεμπών και η Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν σεμνή τελετή κοντά στην περιοχή «Ανεμόμυλος» της τοπικής Κοινότητας Αμπελακίων, όπου ήρωες στρατιωτικοί από την Αυστραλία πολέμησαν, σκοτώθηκαν και θάφτηκαν αρχικά κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Στην τελετή αυτή θα παραδοθεί χώμα ελληνικό που ποτίστηκε με το αίμα των ηρώων πολεμιστών.

18.00 – Ομιλία στο 2ο Γυμνάσιο Λάρισας με θέμα «Ο ρόλος της οικογένειας στην πρόληψη των εξαρτήσεων».

19.00 – Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας.

19.00 – Οι προβολές της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού σε συνεργασία με την κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας στο Χατζηγιάννειο τελειώνουν με την ταινία του Βέλγου σηνοθέτη Γιοακίμ Λαφός «Όταν Τελειώσει ο Έρωτας» την Πέμπτη 3 Μαΐου στις 19:00 και στις 21:30.

19.00 – Παρουσιάζεται το «Σανταλάκι», το νέο βιβλίο της περιφερειακής διευθύντριας εκπαίδευσης Θεσσαλίας Ελένης Αναστασοπούλου, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

19.00 – Ομιλία με θέμα «Πανελλήνιες Εξετάσεις: Πως μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας;» θα πραγματοποιηθεί στο Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης, στη Λάρισα.

19.00 – Ολομέλεια πραγματοποιεί η ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας στην αίθουσα εκδηλώσεων του 39ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

19.30 – Θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας η καθιερωμένη ετήσια συναυλία των Μουσικών του Συνόλων

19.30 – Στο πλαίσιο της έκθεσης φωτογραφίας της Αμαλίας Λιάκου με τίτλο ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ στο αίθριο του 1ου ορόφου της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα θα πραγματοποιηθεί σήμερα ανοιχτή ξενάγηση για το κοινό από την Αμαλία Λιάκου.

20.00 – Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας παρουσιάζει την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Τάσου Καρακούλια με τίτλο «Βοιβηίδα». Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον χώρο της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας, Ροδόπης 48, Πνευματικό Κέντρο Σωτηρίου Ζιαζιά και εγκαινιάζεται σήμερα.

Διαβάστε επίσης: