Αθλητισμός » Δεν κατεβαίνει Μαρούσι η ΑΕΛ…
ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΕΟΚ

Δεν κατεβαίνει Μαρούσι η ΑΕΛ…

Δεν κατεβαίνει Μαρούσι η ΑΕΛ…

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία, η ΑΕΛ δήλωσε αδυναμία συμμετοχής και η ομάδα των βορείων προαστίων θα πάρει άνευ αγώνα (20-0) τη νίκη στο πλαίσιο της 30ής -και τελευταίας- αγωνιστικής της Α2.

Οι «βυσσινί» έχουν υποβιβαστεί προ πολλού στην Β’ Εθνική, ωστόσο το Μαρούσι προσπαθεί να «πιάσει» στη βαθμολογία τον Παπάγο, προκειμένου να αποκτήσει το πλεονέκτημα έδρας στη μεταξύ τους σειρά για τα playouts της Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΕ Λάρισας στον αγώνα ΓΣ Αμαρουσίου – ΑΕ Λάρισας της 05/05/2018 για την 30η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Αμαρουσίου με σκορ 20-0.

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Σωματείο ΑΕ Λάρισας εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019».

Διαβάστε επίσης: