Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ » Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Αθανάσιο
ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Αθανάσιο

Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Αθανάσιο

Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Γεωργίου, Αγναντερής, Γλαύκης, Μαυροβουνίου, Μελίας, Μικρού Βουνού, Μοδέστου, Νέας Λεύκης, Ομορφοχωρίου και Χάλκης  του Δήμου Κιλελέρ προς τιμήν του Αγίου Αθανασίου.

Άγιος Αθανάσιος 2

Στη Γλαύκη και στη Μελία, μετά τις θρησκευτικές τελετές, πραγματοποιήθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις όπου εμφανίστηκαν  χορευτικά συγκροτήματα παιδιών και ενηλίκων.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε  ο δήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος τόνισε ότι «ο Δήμος Κιλελέρ αναδεικνύει με τις ενέργειες του τις θρησκευτικές εορτές που τονώνουν το χριστιανικό αίσθημα των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων και στηρίζει με κάθε τρόπο τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι κατά τόπους πολιτιστικοί σύλλογοι. Κι αυτό γιατί στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας είναι αναγκαίο οι δημότες να στηριχθούν, εκτός των άλλων, τόσο στη χριστιανική  πίστη όσο και στην παράδοση της πατρίδας μας».

Άγιος Αθανάσιος 3

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έγιναν υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού το Δήμου Κιλελέρ και των Τοπικών  Κοινότητων Γλαύκης και Μελίας.

Διαβάστε επίσης: