Εκπαίδευση » Σεμινάριο για καθηγητές και μαθητές
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σεμινάριο για καθηγητές και μαθητές

Σεμινάριο για καθηγητές και μαθητές

Το Παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που υποστηρίζει συστηματικά και πολύπλευρα το πολύ σημαντικό έργο της διδασκαλίας των Μαθηματικών στα σχολεία μας, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Μαθηματικά Προσανατολισμού Γ΄ Λυκείου και Πανελλαδικές Εξετάσεις».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μάϊου 2018 στις 6.30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας (28ης Οκτωβρίου 9) και απευθύνεται σε καθηγητές Μαθηματικών δημόσιου, ιδιωτικού τομέα και μαθητές Γ΄ Λυκείου Θετικού Προσανατολισμού.

ΑΦΙΣΑ 5-5-2018

Για το σκοπό αυτό, η ΕΜΕ Λάρισας, έχει προσκαλέσει δύο διακεκριμένους ομιλητές, οι οποίοι θα προσεγγίσουν ένα ευρύτατο φάσμα θεμάτων που απασχολούν τους μαθηματικούς και τους μαθητές, πριν τη διεξαγωγή και των φετινών εξετάσεων, για τις οποίες η προετοιμασία και η εργασία όλων, βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Τις εισηγήσεις του σεμιναρίου θα πραγματοποιήσουν:

•Θωμαϊδης Ιωάννης (Phd) , Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών με θέμα: «Απροσδόκητα Μαθηματικά Λάθη στις Πανελλαδικές Εξετάσεις»

•Μαυρίδης Γεώργιος , Μαθηματικός – Συγγραφέας με θέμα: «Απόψεις για τη Διδασκαλία των Μαθηματικών στη Γ΄ Λυκείου»

Να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσει διάλογος με τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς και θα απαντηθούν ερωτήματα και απορίες των μαθητών.

Διαβάστε επίσης: