Πολιτισμός » Άλλες 3 παραστάσεις για το «Ένα πολύ-πολύ αστείο κορίτσι»

Άλλες 3 παραστάσεις για το «Ένα πολύ-πολύ αστείο κορίτσι»

Άλλες 3 παραστάσεις για το «Ένα πολύ-πολύ αστείο κορίτσι»

Άλλες 3 παραστάσεις θα δώσει, το «Θέατρο Τεχνών» – Λάρισας με την υπέροχη Κωμωδία «Ένα πολύ-πολύ αστείο κορίτσι» του  Χάρη Κυριακίδη, βασισμένο στο γνωστό κλασσικό κείμενο: «Πυγμαλίων».

Το υπέροχο αυτό Θεατρικό έργο, έκανε Πρεμιέρα με πολύ-πολύ, μεγάλη επιτυχία την περασμένη Παρασκευή και ακολούθησαν ακόμη δύο παραστάσεις το Σαββατοκύριακο.

Λόγω λοιπόν, της απρόσμενα μεγάλης θετικής ανταπόκρισης του θεατρόφιλου κοινού, θα ακολουθήσουν ακόμη 3 παραστάσεις και συγκεκριμένα: Την ερχόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ: 6 Μαϊου στις 7.30 το απόγευμα, την επόμενη, ΠΕΜΠΤΗ: 10 ΜΑΪΟΥ, & πάλι στις 7.30 μ.μ  και τέλος την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 11 ΜΑΪΟΥ, στις 9.15, το βράδυ.

Και οι τρείς παραστάσεις θα έχουν γενική είσοδο για το κοινό μόνο: 6 €

Η Παράσταση ανεβαίνει  σε Σκηνοθεσία και επιμέλεια Μουσικής του Χάρη Κυριακίδη και παίζουν με σειρά εμφάνισης οι Ηθοποιοί: Ειρήνη  Τσότσα (Ριτσάκι), Γιάννης Τσάτσος (Λυκειάρχης Ανδρέας Ρηγόπουλος), Δημήτρης Νάνος (Καθηγητής γλωσσολογίας – Αλέξανδρος Λογιάδης), η Λιάνα Δάκτυλα (Κουβερνάντα – Τασία) και η Βάνα  Καταραχιά (Κλεωνίκη – Μητέρα του Αλέξανδρου.)

Επίσης, ΙΣΧΥΟΥΝ & ΤΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ του «Θεάτρου Τεχνών».

Παρακαλούμε  κάντε  έγκαιρα  τις κρατήσεις των θέσεων σας, στο Tαμείο: 2410-534313-  καθημερινά: Το Πρωϊ: 10π.μ – 1 μ.μ  & το Απόγευμα: 6μ.μ-9 μ.μ.

 

 

Διαβάστε επίσης: