Πολιτισμός » Το ταξίδι 10 Γάλλων mixologists στη Λάρισα και την Κεντρική Ελλάδα
ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Το ταξίδι 10 Γάλλων mixologists στη Λάρισα και την Κεντρική Ελλάδα

Το ταξίδι 10 Γάλλων mixologists στη Λάρισα και την Κεντρική Ελλάδα
Το επίσημο ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου Bar Engage τον Μάιο του 2016 και υπογράφεται σκηνοθετικά από τον γνωστό δημοσιογράφο Σωτήρη Δανέζη, θα προβληθεί τη Δευτέρα 7 Μαΐου στις 7.30 το απόγευμα στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα.

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό, περιπετειώδες και διασκεδαστικό οδοιπορικό, που ακολουθεί δέκα Γάλλους mixologists, οι οποίοι είχαν φιλοξενηθεί στο πρώτο Bar Engage, στην περιήγησή τους στη Λάρισα και την Κεντρική Ελλάδα. Ένα ταξίδι-αποκάλυψη με τους συμμετέχοντες να ανακαλύπτουν την τοπική κουλτούρα, να επισκέπτονται σπουδαία μνημεία, να περπατούν σε γραφικά χωριά, να γεύονται αποστάγματα και οίνους της περιοχής, αλλά και να δοκιμάζουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η τοπική γαστρονομία.
barengage_documentary4
Το ντοκιμαντέρ «Bar Engage» έκανε πανελλήνια πρεμιέρα στο Aegean Film Festival το καλοκαίρι του 2017 και απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια.
barengage_documentary
Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί με αφορμή την έναρξη του Bar Engage 2018, που φιλοξενεί στη Λάρισα μερικούς από τους καλύτερους bartenders από επτά ευρωπαϊκές χώρες. Η γιορτή του cocktail και του καλού ποτού επιστρέφει για τρίτη χρονιά στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, με διευρυμένους ορίζοντες στην ευρωπαϊκή σκηνή του bartending, νέες δράσεις και συντονισμό με τις πιο σύγχρονες τάσεις. Από τις 7 έως και τις 12 Μαΐου, το Bar Engage 2018 προσκαλεί αναγνωρισμένους bartenders, influencers και opinion leaders από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και απλώνεται σ’ όλη την πόλη με guest bartendings και special events, δημιουργώντας συναρπαστική φεστιβαλική ατμόσφαιρα.
barengage_documentary5
Η είσοδος στην προβολή του ντοκιμαντέρ «Bar Engage» είναι ελεύθερη. Θα ακολουθήσει κοκτέιλ πάρτι στο Αίθριο του Κλίμαξ, για την επίσημη έναρξη του  Bar Engage 2018.
Δείτε ένα απόσπασμα του ντοκιμαντέρ στο ακόλουθο link: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=cKHtNrT6gL4 

Διαβάστε επίσης: