Εκπαίδευση » Σχολεία » «Ταξίδι στο μέλλον των παιδιών μας» προετοιμάζουν τα Εκπαιδευτήρια Μαίρης Ν. Ράπτου
ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

«Ταξίδι στο μέλλον των παιδιών μας» προετοιμάζουν τα Εκπαιδευτήρια Μαίρης Ν. Ράπτου

«Ταξίδι στο μέλλον των παιδιών μας» προετοιμάζουν τα Εκπαιδευτήρια Μαίρης Ν. Ράπτου

Κάθε γονιός επιθυμεί να γνωρίσει καλύτερα τον χώρο όπου το παιδί του περνάει ένα μεγάλο μέρος του χρόνου του, αλλά και τους εκπαιδευτικούς που το βοηθούν να μορφωθεί και να πετύχει τους στόχους του. Το Σάββατο 5 Μαΐου 2018, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, οι εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου επί της Οδού Καρδίτσης 21, στη Νεράιδα, ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό της Λάρισας και των γύρω περιοχών.

Οι χώροι του σχολείου μετατρέπονται σε «σταθμούς» πληροφόρησης και επικοινωνίας για τις αρχές και τις αξίες του σχολείου, τον τρόπο λειτουργίας και τα προγράμματα σπουδών σε κάθε βαθμίδα, τις μορφωτικές ευκαιρίες, τις αθλητικές διοργανώσεις και τους επιστημονικούς διαγωνισμούς που μπορούν να αξιοποιούν οι μαθητές, τις εκπαιδευτικές επισκέψεις, το «έργο αγάπης», τη σχολική μελέτη και τις απογευματινές δραστηριότητες, την εκμάθηση ξένων γλωσσών και τα αντίστοιχα πτυχία, την επικοινωνία σχολείου-οικογένειας  κ.λπ. Όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα μας περιμένουν  να επικοινωνήσουμε στα ειδικά διαμορφωμένα θεματικά «περίπτερά» τους!

Αυτό θα είναι το πρώτο Open Day που οργανώνει εκπαιδευτήριο της πόλης μας, όπως το κάνουν πολλά φημισμένα και πετυχημένα εκπαιδευτήρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Διαβάστε επίσης: