Αγροτικά » ΠΣΑΘ: Μοχλός ανάπτυξης ο πρωτογενής τομέας (φωτ.)
MONEY SHOW

ΠΣΑΘ: Μοχλός ανάπτυξης ο πρωτογενής τομέας (φωτ.)

ΠΣΑΘ: Μοχλός ανάπτυξης ο πρωτογενής τομέας (φωτ.)

Η δυναμική που αναπτύσσει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Θεμάτων (ΠΣΑΘ) διαφάνηκε στο πλαίσιο του Money Show που πραγματοποιήθηκε στο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΣΑΘ παρουσίασε τις δράσεις του μέσα από ένα video που ετοίμασε ειδικά για το Money Show και ακολούθησε δέσμη εισηγήσεων για τα ανοιχτά μέτωπα του αγροτικού κόσμου.

ΠΣΑΘ (2)

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΠΣΑΘ, Κώστας Σπανούλης, μίλησε για το ΠΑΑ 2014 – 2020 εστιάζοντας στην ανάγκη μείωσης του κόστους παραγωγής, την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων και την τυποποίηση και μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων.

Επίσης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις ομαδικές αγορές γεωργικών μηχανημάτων και παρελκομένων, τη συνέργειες με εταιρείες όπως η Arbus – Goldoni, Fendt, New Holland κ.ά.,

Τέλος αναφέρθηκε στα αγροτικά φωτοβολταϊκά και το πρόγραμμα NetMetering.

ΠΣΑΘ (1)

ΠΣΑΘ ΜΟΝΕΥ SHOW (5)

Oι αντιπρόεδροι του Συνδέσμου Δημήτρης Δημογιάννης και Γιώργος Μαχάς ανέλυσαν γιατί πρέπει να τροποποιηθεί ο ασφαλιστικός νόμος Κατρούγκαλου, αλλά και στην απόφαση του ΣτΕ για το Νόμο 4387/2016.

Ο Κώστας Γιωτάκος, γενικός γραμματέας του Συνδέσμου παρουσίασε τις δράσεις του ΠΣΑΘ, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία των ομαδικών αγορών από τα μέλη του ΠΣΑΘ.

Ακολούθησαν εισηγήσεις για την προστιθέμενη αξία των αγροτικών προϊόντων από τον κ. Γιώργο Φουντούλη, πρόεδρο του Αγροτικού Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Νάουσας, τον Κώστα Αποστολόπουλο, αγρότη και πρώην αντιπεριφερειάρχη Στ. Ελλάδας και τον κ. Ιωάννη Φαλέκα, αντιδήμαρχο του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ο οποίος αναφέρθηκε στο καινοτόμο πρόγραμμα εφαρμογής Γεωθερμίας στην Αλεξανδρούπολη.

Τέλος για τα προγράμματα χρηματοδότησης των αγροτικών επενδύσεων μίλησε ο περιφερειακός διευθυντής της Eurobank, Ιωάννης Τσιανογιάννης.

ΠΣΑΘ ΜΟΝΕΥ SHOW (1)

Την εκδήλωση συντόνισε ο εκδότης – διευθυντής της larissanet κ. Χρήστος Μπεχλιβάνος.

Στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Σαραντόπουλος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο διαχειριστής χαρτοφυλακίου ΑΠΕ της Interamerican Kώστας Τσολακίδης, εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων, από το διοίκηση του ΠΣΑΤ, ο Κώστας Ζιάμας, ο δημοσιογράφος Θεόωδος Σδρούλιας και πλήθος παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

ΠΣΑΘ ΜΟΝΕΥ SHOW (3)

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση του ΠΣΑΘ στο πλαίσιο του Money Show στη Θεσσαλονίκη.

ΠΣΑΘ ΜΟΝΕΥ SHOW6

Διαβάστε επίσης: