Αθλητισμός » Οι Λαρισαίοι «γνωρίζουν» το rugby

Οι Λαρισαίοι «γνωρίζουν» το rugby

Οι Λαρισαίοι «γνωρίζουν» το rugby

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, σε συνεργασία με την ομάδα Rugby της ΑΕΛ Λάρισας και του γαλλόφωνου club Rugby της Αθήνας, θα πραγματοποιήσει 2 συναντήσεις παρουσίασης αυτού του καινούριου ολυμπιακού αθλήματος την Τρίτη 8 Μαίου και την Τετάρτη 9 Μαίου  και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Λαρισας .

Ο Παναγιώτης Κατσουλάρης είναι ο εμπνευστής-δημιουργός και προπονητής της ομάδας ενός τμήματος στην ερασιτεχνική ΑΕΛ και θα παρουσιάσει το  νέο άθλημα που είναι τελείως διαφορετίκο για τα δεδομένα της πόλης .

«RUGBY! Ναι… ήρθε στη Λάρισα το RUGBY.

Κάλουμε  όποιον ή όποια θέλει να ασχοληθεί με ενα δυναμικό άθλημα να δοκιμάσει μια απο τις προπονησείς τους .  Σίγουρα η εμπειρία θα είναι ανεπανάληπτη άλλα μπορεί να “κολλήσεις” όπως λένε. Το RUGBY σε δυναμώνει σωματικά και πνευματικά, αφού οι προπονήσεις είναι απαιτητικές ενώ οι αξίες του αθλήματος δημιουργούν καλύτερους χαρακτήρες.

Θα θέλαμε να σημειώσουμε οτι λέγοντας RUGBY δεν εννοούμε το άθλημα που βλέπουμε στις Αμερικάνικες ταινίες όπου οι αθλητές φοράνε κράνος, επωμίδες και κολάν. Το RUGBY έχει τις ρίζες του στην Αγγλία και είναι τελείως διαφορετικό απο το American Football».

Πληροφορίες στο 2410287508

Διαβάστε επίσης: