Αθλητισμός » Έκτακτο ΔΣ για να αλλάξει η ποινή υποβιβασμού λόγω μη αδειοδότησης

Έκτακτο ΔΣ για να αλλάξει η ποινή υποβιβασμού λόγω μη αδειοδότησης

Έκτακτο ΔΣ για να αλλάξει η ποινή υποβιβασμού λόγω μη αδειοδότησης

Με βασικό θέμα την τροποποίηση της ποινής των συλλόγων που δεν αδειοδοτούνται, την οποία ζήτησαν 5 ομάδες, αλλά και τα τηλεοπτικά θα συνεδριάσει εκτάκτως την Πέμπτη (3/5) το ΔΣ της Λίγκας

Υπενθυμίζουμε πως για το ίδιο θέμα έχει προηγηθεί μια ακόμη έκτακτη συνεδρίαση η οποία δεν έβγαλε διαφορετικό αποτέλεσμα, ενώ μια δεύτερη αναβλήθηκε καθώς τα  αριθμητικά δεδομένα δεν… έβγαιναν. Κι αυτό που απομένει να δούμε είναι αν ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να αλλάξει κάτι με τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 03/05/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. “(α) Η τροποποίηση της από 20-11-2015 εισήγησης της Super League στην Ε.Π.Ο. αναφορικά με τις ποινές περί μη αδειοδότησης για την διοργάνωση πρωταθλήματος Super League Ελλάδα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, επί τη βάσει των δεδομένων που αρμόζουν στις οικονομικές και λοιπές συνθήκες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και των μελών του Συνεταιρισμού μας και να επαναξιολογηθούν συνολικά από τα μέλη του Συνεταιρισμού τα οικονομικά και πειθαρχικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και (β) λόγω της σοβαρότητας του θέματος η σύγκληση Γ.Σ. με το ίδιο θέμα” (σε ικανοποίηση των από 30/4/2018 εγγράφων αιτημάτων των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, AEK, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού.

2. Ζητήματα συνεργασίας με τη FORTHNET/NOVA».

Διαβάστε επίσης: