Λάρισα » Ξανά κόντρα Λεβέντη- Κατσιαντώνη για την αποχώρηση

Ξανά κόντρα Λεβέντη- Κατσιαντώνη για την αποχώρηση

Ξανά κόντρα Λεβέντη- Κατσιαντώνη για την αποχώρηση

Η θύελλα τουλάχιστον από την πλευρά του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη για την αποχώρηση από το κόμμα του πρώην βουλευτή του Γιώργο Κατσιαντώνη δεν έχει κοπάσει. Χαρακτήρισε σε δηλώσεις του στην εκδήλωση του ΣΘΕΒ «αποστασία» και άφησε αιχμές για παρέμβαση από τον Αμερικανό πρέσβη όσο αφορά για τη  θέση του κ. Κατσιαντώνη για το μακεδονικό. Αναλυτικότερα δήλωσε.

ΣΘΕΒ 15

«Δεν είναι αποχώρηση είναι αποστασία. Η έδρα ήταν με λίστα. Ανήκει στην Ενωση κεντρωων η έδρα. Τον άνθρωπο δεν τον ήξερε κανείς όταν τον έβαλα. Ούτε στην Ελασσόνα δεν ήταν γνωστός στο χωριό του. Έπρεπε να παραδώσει την έδρα ηθικά ωραία. Θα τιμωρηθεί από τη Λάρισα από το χωριό του και από ολόκληρη τη Θεσσαλία. Είναι τίμιοι άνθρωποι και την ατιμία δεν τη συγχωρούν. Επειδή ο κύριος υποστηρίζει το όνομα Μακεδονία έρχεται η ψηφοφορία για το μακεδονικό και θα ψηφίσει. Με εκπλήσσει που πάει δεξιά μας έκανε τον αριστερό. Ο άνθρωπος είναι από την Αμερική και μου έχει ζητήσει πριν από τρεις-τέσσερις μήνες να είναι και αυτός μαζί με τον αμερικανό πρέσβη με τον οποίον και θα συναντιόμουνα. Πιστεύω τελικά ότι κάποια υπόδειξη υπήρξε. Λίγες μέρες μετά βγαίνει στο έθνος και λέει ότι πρέπει να δώσουμε στα Σκόπια το όνομα Μακεδονία.»

Κατσιαντώνης: Εγώ δεν είναι αποστάτης, δεν ρίχνω καμιά κυβέρνηση.

ΣΘΕΒ 2

Στις δηλώσεις του προέδρου απάντησε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης. Αναλυτικότερα δήλωσε:

«Προφανώς για να είσαι αποστάτης θα πρέπει να έχεις ρίξει μία κυβέρνηση. Εγώ δε ρίχνω καμία κυβέρνηση απλά έχω αποχωρήσει από κόμμα στο οποίο δεν υπήρχαν δομές και υπήρχε ο απόλυτος συγκεντρωτισμός. Έκανα ότι μπορούσα τα τελευταία τρία χρόνια για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Δεν γίνεται να κάνει παρέμβαση μία πρεσβεία στα ελληνικά δεδομένα, εδώ γελάμε. Είναι προβοκάτσια του κυρίου Λεβέντη.»

Διαβάστε επίσης: