Ελλάδα » Ο πατέρας του 6χρονου που είναι στην Εντατική λόγω αλκοόλ μιλάει για όσα συνέβησαν (βίντεο)

Ο πατέρας του 6χρονου που είναι στην Εντατική λόγω αλκοόλ μιλάει για όσα συνέβησαν (βίντεο)

Ο πατέρας του 6χρονου που είναι στην Εντατική λόγω αλκοόλ μιλάει για όσα συνέβησαν (βίντεο)

Ο πατέρας του 6χρονου που κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και νοσηλεύεται στην Εντατική περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η οικογένειά του.

«Η γυναίκα ήταν μέσα και έκανε κάτι άλλες δουλειές, σιδέρωνε κάτι ρούχα, το κοπέλι ήταν έξω και έβλεπε τηλεόραση. Τώρα πώς τα κατάφερε και πήγε και το πήρε το μπουκάλι και ήπιε δύο ποτήρια κρασί, κρασοπότηρα, όχι του νερού», ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το κοπέλι είχε τις αισθήσεις του και πάει και της λέει «μαμά ζαλίζομαι» και του λέει «γιατί;». Μύρισε και του λέει «Νικόλα ήπιες τίποτα;». Λέει «όχι» και πάνε μετά και κοιμούνται».

Η μητέρα υποστήριξε ότι το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της, άνοιξε το ψυγείο και πήρε το μπουκάλι με το κρασί. Λίγη ώρα αργότερα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

«Ακούμε θόρυβο στο δωμάτιο, πάω, είχε κάτσει κάτω το κοπέλι και έκανε εμετό. Το παίρνω στα χέρια μου, το πάω στο μπάνιο, το πλένω στη μούρη, του βγάζω τα ρούχα του, το ντύνω μετά και πάμε κατευθείαν Κέντρο Υγείας. Του βάλανε ορούς και μου κουβέντιαζε και καλαμπούρι κάναμε και μου λέει «μπαμπά άντε να πάμε να φύγουμε γιατί εγώ πεινάω». Μετά τον πιάσανε σπασμοί, φοβήθηκε ο γιατρός, τον βάλαμε στο ασθενοφόρο, τον φέραμε στο Ηράκλειο».

«Υπάρχουν ενδείξεις δηλητηρίασης από αλκοόλη, αλλά ερευνώνται από τους θεράποντες γιατρούς και άλλα αίτια», δήλωσε ο υποδιοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου.

«Τώρα βγήκα από τον γιατρό. Σταθερή η κατάστασή του, αλλά κρίσιμη από ότι μου είπε ο γιατρός», σημείωσε από την πλευρά του ο πατέρας.

Οι γονείς που αρχικά είχαν συλληφθεί, αφέθηκαν ελεύθεροι και βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους, αλλά τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

ΠΗΓΗ:

Διαβάστε επίσης: