Παραπολιτικά » Θέλει έναν υποψήφιο παντού η ΝΔ!
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ...

Θέλει έναν υποψήφιο παντού η ΝΔ!

Θέλει έναν υποψήφιο παντού η ΝΔ!

Με έναν υποψήφιο για κάθε πόστο θέλει να πορευτεί η Νέα Δημοκρατία τόσο στις εσωκομματικές εκλογές για να μην δημιουργηθούν αντιπαλότητες όσο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η Πειραιώς προς κάθε «γαλάζιο» στέλεχος της που επιδιώκει εκλογή είτε στα όργανα του κόμματος, είτε χρίσμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Η επιλογή της Πειραιώς έγινε πράξη αρχικά στα Τρίκαλα, όπου οι πολλοί μνηστήρες για την τοπική ΝΟΔΕ αποσύρθηκαν μετά από πιέσεις για να επέλθει η ηρεμία στις τάξεις του κόμματος. Έτσι, στα Τρίκαλα μετά από «συμφωνία κυρίων» κατέρχεται υποψήφιος μόνο ο Κώστας Τρέλης για την προεδρία.

Το ίδιο επιχειρείται και στη Λάρισα, καθώς ο νυν πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας Ηρακλής Γερογιώκας, που επιθυμούσε να κατέλθει υποψήφιος για την ΝΟΔΕ Λάρισας αναγκάστηκε μετά τη χθεσινή επίσκεψη μέχρι αργά το βράδυ στα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα να αποσυρθεί από την εκλογική μάχη λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τις υποψηφιότητες.

Η Πειραιώς διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι το ίδιο θα ισχύσει και για όσα στελέχη θελήσουν να διεκδικήσουν Περιφέρεια ή Δήμο στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Με κάθε ευκαιρία θυμίζουν στους «μνηστήρες» το φιάσκο του κόμματος στο Δήμο Λάρισας, όπου διεκδικούσαν το Μητροπολιτικό Δήμο τρία προβεβλημένα «γαλάζια» στελέχη, πρώην δήμαρχος, πρώην αντιπεριφερειάρχης και πρώην πολιτευτής του κόμματος!

Πάντως όσοι αποσύρονται λαμβάνουν την υπόσχεση από την Πειραιώς ότι θα αξιοποιηθούν από το κόμμα την επομένη των εκλογών.

Για να δούμε πόσοι θα συμμορφωρθούν με τις υποδείξεις!

Χρ. Μπ.

Διαβάστε επίσης: