Παραπολιτικά » Με προβάδισμα στην εκκίνηση ο Καπετάνος
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ

Με προβάδισμα στην εκκίνηση ο Καπετάνος

Με προβάδισμα στην εκκίνηση ο Καπετάνος

Η πρώτη εικόνα από τις υποψηφιότητες  στις εσωκομματικές εκλογές είναι ότι μυρίζει ανανέωση. Στις 5 από τις 7 ΔΗΜΤΟ έχουμε νέα πρόσωπα και αυτό είναι εξ’ αρχής ένα θετικό μήνυμα.
Από την άλλη η εκκίνηση της διαδικασίας δίνει ένα σαφές προβάδισμα στο πρόεδρο της ΝΟΔΕ και εκ νέου υποψήφιο Χρήστο Καπετάνο οποίος συγκέντρωσε συνολικά 102 υπογραφές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του έναντι 30 του Ηλία Σουφλιά.
Από τα 17 υποψήφια στελέχη που δήλωσαν για μέλη της ΝΟΔΕ τα 13 πρόκεινται στον Χρήστο Καπετάνο και τα άλλα 4 που υπολείπονται στον Ηλία Σουφλιά.

Στις ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας, Αγιάς και Τεμπών που έχουν μόλις μια υποψηφιότητα για την προεδρία φαίνεται να τις ελέγχει ο κ. Καπετάνος αφού τα εν λόγω στελέχη υπέγραψαν και στηρίζουν την υποψηφιότητά του.

Από τις άλλες 4 ΔΗΜΤΟ, δηλαδή σε Λάρισα, Φάρσαλα, Τύρναβο και Κιλελέρ ο κ. Καπετάνος φαίνεται να ελέγχει τους τέσσερις από τους 8 που είναι συνολικά καθώς σε αυτές τις οργανώσεις είναι δύο οι υποψήφιοι σε κάθε περιοχή.

Επίσης φαίνεται ότι απολαμβάνει την στήριξη των 5 απερχόμενων προέδρων των ΔΗΜΤΟ.

Σε όλα αυτά προσθέστε ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και εκ νέου υποψήφιος στηρίζεται από το πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Γιώργο Βούλγαρη.
Αν μη τι άλλο ξεκινά δυνατά την αναμέτρηση που έχει δρόμο…

Π.Γ

Διαβάστε επίσης: