Λάρισα » Μάντρωσαν τον Γερογιώκα στη ΝΔ
ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ Η ΝΔ - ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

Μάντρωσαν τον Γερογιώκα στη ΝΔ

Μάντρωσαν τον Γερογιώκα στη ΝΔ

Η τακτική που ξεκίνησε από τα Τρίκαλα φαίνεται πως συνεχίζεται και στην υπόλοιπη Θεσσαλία για τις εκλογές της ΝΟΔΕ ΝΔ, όπου αποσύρονται οι όποιες υποψηφιότητες και πάνε με μια στην κάλπη! Στη Λάρισα οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον φροντιστή Ηρακλή Γερογιώκα τον οδήγησαν στην απόσυρση της υποψηφιότητας για τη «γαλάζια» ΝΟΔΕ της Λάρισας.

«Είναι χρέος μας στις 14 Μαίου να παραδώσουμε μία Νέα Δημοκρατία  ενωμένη , εχέγγυο νίκης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις ερχόμενες εθνικές εκλογές. Οτιδήποτε γίνεται προς αυτήν την κατεύθυνση είναι μία νίκη τόσο προσωπική όσο και εθνική. Οι προσωπικές φιλοδοξίες οφείλουν να χαλιναγωγούνται. Το ζητούμενο είναι να είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο επόμενος Πρωθυπουργός.

Αυτό είναι κάτι που απαιτεί ολόκληρη η κοινωνία.

Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να μην καταθέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας και να συνταχθώ, ως απλό μέλος ή από οποιαδήποτε άλλη θέση μου ζητηθεί, στον αγώνα της παράταξης για τον μεγάλο, εθνικό, στόχο.

Καλώ όλα τα μέλη του κόμματος να δώσουν το «παρών» στις εσωκομματικές διαδικασίες και με ενότητα να δώσουμε όλοι μαζί, την επόμενη, κρίσιμη μάχη».

Διαβάστε επίσης

Αποσύρει την υποψηφιότητά του από τη ΝΟΔΕ ο Ηρ. Γερογιώκας

Διαβάστε επίσης: