Πολιτισμός » Κάλεσμα για τον «Μύλο Παραστατικών Τεχνών 2018»

Κάλεσμα για τον «Μύλο Παραστατικών Τεχνών 2018»

Κάλεσμα για τον «Μύλο Παραστατικών Τεχνών 2018»

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του φεστιβάλ «Μύλος Παραστατικών Τεχνών» που θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά στη Λάρισα, από 13 έως 24 Σεπτεμβρίου 2018, σε συνεργασία με το ΣΜουΘ (Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου) το οποίο συντονίζει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, προσκαλεί καλλιτέχνες και καλλιτεχνικά σχήματα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα (κατεβάστε τη φόρμα: http://smouth.com/wp-content/uploads/2018/04/MPArt-2018-form.docx ή συμπληρώστε την online: https://goo.gl/forms/CdVuWXLlLvAmYntH2).

Ο «Μύλος Παραστατικών Τεχνών» είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ, που πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στους χώρους του βιομηχανικού μνημείου «Μύλος Παππά», σε σκηνές θεάτρου, χορού, μουσικής και κουκλοθέατρου, κινηματογράφο, αλλά και πολλούς άλλους ανοικτούς και κλειστούς χώρους που δύνανται να φιλοξενήσουν παραστάσεις, συναυλίες και περφόρμανς.

Στόχος του φεστιβάλ είναι να αναδείξει τις σύγχρονες τάσεις των παραστατικών τεχνών και να προβάλει την καλλιτεχνική πολυμορφία και την πρωτότυπη δημιουργία, βάζοντας σε διάλογο καλλιτέχνες και κοινό.

Το φεστιβάλ θα αναλάβει την κάλυψη του κόστους μετακίνησης και φιλοξενίας των καλλιτεχνών και των ομάδων που θα μετακινηθούν από άλλες πόλεις ή χώρες. Η επιλογή θα γίνει με βάση την καλλιτεχνική πρόταση και το συνολικό κόστος της κάθε πρότασης.

Οι προτάσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από οπτικοακουστικό υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) που θα είναι διαθέσιμο online, και οι σύνδεσμοι θα αποστέλλονται με τη φόρμα.

Η φόρμα ενδιαφέροντος θα πρέπει να αποσταλεί το αργότερο μέχρι τις 13 Μαΐου 2018 στη διεύθυνση mpart@smouth.com.

 

Διαβάστε επίσης: