Οικονομία » Ημερίδα για τα προσωπικά δεδομένα
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ημερίδα για τα προσωπικά δεδομένα

Ημερίδα για τα προσωπικά δεδομένα

φωτό: Tsantopoulos

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα την εφαρμογή του νέου Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων GDPR (Ε.Ε 2016/679) που τίθεται σε εφαρμογή την 25/5/2018, διοργάνωσε το Επιμελητήριο Λάρισας.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (2)

Με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που ψηφίσθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 16 Απριλίου 2016, οι επιχειρήσεις που θα διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα οφείλουν έως τις 25 Μαΐου 2018 να προσαρμοστούν πλήρως. Οι εξελίξεις είναι άμεσες και απαιτητές, καθώς απαιτείται ετοιμότητα των στελεχών που θα αναλάβουν το ρόλο του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων / Data Protection Officer.

Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν οι

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (1)

-ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ Δικηγόρος LL.M. (London School of Economics), με ειδίκευση στο χρηματοπιστωτικό, εμπορικό και δημόσιο δίκαιο.

-ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Λέκτορας Τμήματος Νομικής, Σχολής Νομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου FREDERICK στην Κύπρο, Ακαδημαϊκά Υπεύθυνος του Μοντέλου Προσομοίωσης Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, υπό τον τίτλο FREDMUN (Frederick Model United Nations).

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (4)