Λάρισα » Αγώνας δρόμου και παράσταση Καραγκιόζη
ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ 2018

Αγώνας δρόμου και παράσταση Καραγκιόζη

Αγώνας δρόμου και παράσταση Καραγκιόζη

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 22 Απριλίου ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου 2,5χλμ & 10χλμ.  με αφορμή την εορτή του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων «ΑΗ-ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ 2018».

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (29)

Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Γεώργιος», η Ενοριακή Συντροφιά Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου και η Φιλαρμονική Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Λάρισας, με την συνδρομή του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας ΕΣΥ, της Τροχαίας καθώς και προσφιλών χορηγών.

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (28)

Με το πέρας του αγώνα απονεμήθηκαν έπαθλα συμμετοχής.

Οι δύο διαδρομές αφορούσαν σε ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΑΝΔΡΕΣ-ΠΑΙΔΙΑ-ΑΜΕΑ.  Οι συμμετέχοντες δρομείς προσέφεραν φάρμακα για να χρησιμοποιηθούν στο κοινωνικό ιατρείο και είδη διατροφής για ασθενείς ομάδες συμπολιτών μας.

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (27)

Με την παρουσία τους τίμησαν τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου οι κ.κ. Κέλλας Χρήστος και Παιδής Αθανάσιος.   Ο Πάτερ Νικηφόρος Κοντογιάννης, αναφερόμενος στις φετινές εκδηλώσεις, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν ως δρομείς, τους εθελοντές που εργάστηκαν στο παρασκήνιο καθώς και τους χορηγούς που συνέβαλλαν στην υλοποίηση όλων των εκδηλώσεων, ενώ ανέφερε ότι τα ΑΗ-ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ αποτελούν πλέον θεσμό, και κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις τους θα εμπλουτίζονται.

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (26)

Παράσταση Καραγκιόζη

Μεγαλύτερη του αναμενόμενου η προσέλευση παιδιών και γονέων το Σάββατο 21 Απριλίου για να παρακολουθήσουν  Παράσταση Θεάτρου Σκιών Καραγκιόζη, με αφορμή την εορτή του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων “ΑΗ-ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ 2018”.

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (25)

Οι δράσεις έλαβαν χώρα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Λάρισας που γέμισε με χαρούμενες παιδικές φωνές.  Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν και να κατασκευάσουν φιγούρες θεάτρου σκιών, και να παρακολουθήσουν την παράσταση του Καραγκιόζη.    Πολλά τα γέλια, άπειρα τα χαμόγελα, από μικρούς και μεγάλους που πέρασαν ένα απολαυστικό απόγευμα διασκεδάζοντας με τις περιπέτειες του γνωστού λαϊκού ήρωα.

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (24)

Με το πέρας της παράστασης μοιράστηκαν στα παιδιά φωτιζόμενα λευκά μπαλόνια και με την καθοδήγηση του Πατρός Νικηφόρου Κοντογιάννη τα άφησαν ελεύθερα να πετάξουν ψηλά στον ουρανό, σκορπίζοντας το λευκό φως τους μέσα στη νύχτα.

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (23)

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (22)

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (21)

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (20)

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (19)

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (18)

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (17)

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (16)

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (15)

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (14)

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (13)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (3)

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (30)

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (31)

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (1)

ΑΗ ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ (2)

Διαβάστε επίσης: