Ατζέντα ημέρας » Η ατζέντα της ημέρας
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/4

Η ατζέντα της ημέρας

Η ατζέντα της ημέρας

-Συγκέντρωση των επιτυχόντων με 8μηνες συμβάσεις για καθαριότητα, σίτιση, φύλαξη, στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2017 για τα δυο Νοσοκομεία της Λάρισας, σήμερα Τρίτη 24 Απριλίου 2018 και ώρα 10 το πρωί στην είσοδο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

-Συγκέντρωση συνταξιούχων στις 10.00 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας μετά από κάλεσμα των συνταξιουχικών οργανώσεων.

-Το ελληνικό τμήμα του Envolve, (www.EnvolveGlobal.org), του νέου οργανισμού υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ιδρύθηκε από τον Όμιλο Libra (www.libra.com), διοργανώνει ένα πενθήμερο ταξίδι με τίτλο «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα», και επισκέπτεται ελληνικές πόλεις στις οποίες υπάρχει ενεργό και αναπτυσσόμενο οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Η Ελληνική ομάδα του Envolve θα επισκεφθεί και την πόλη της Λάρισας, σήμερα Τρίτη 24 Απριλίου, ενώ η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

- Στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου Λαρισαίων «Η Πόλη που Μαθαίνει» διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τη Διεύθυνση Αθλητισμού – Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, εκδήλωση με θέμα: «Αγαπώ το βιβλίο γιατί…».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 24/4/2018 και ώρα: 18:30 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Ι.Γ. Κατσίγρα, με τη συμμετοχή συγγραφέων, γονέων, φιλοξενούμενων νηπίων  και προσωπικού των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων.

- Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Λάρισας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ διοργανώνει σήμερα Τρίτη 24 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, ομιλία – συζήτηση με θέμα: «Μαθαίνω για τα ναρκωτικά – Μύθοι και πραγματικότητα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ισόγειο χώρο του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ επί της οδού Πηνειού 10 (Πλατεία Εβραίων Μαρτύρων Κατοχής) στη Λάρισα.

-Σήμερα Τρίτη 24 Απριλίου και ώρα 19:30 στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αστρονομίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γαλλικού Ινστιτούτου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των εργασιών που εκπόνησαν οι μαθητές του Σχολείου Αστρονομίας.

Το Σχολείο Αστρονομίας λειτουργεί από τον περασμένο Νοέμβριο στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας με την επιμέλεια της ΚοινΣΕπ ‘Έναστρον”. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο απόγευμα.

-Το Φεστιβάλ Χορού «Ο Μύλος Χορεύει» που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων με τον καλλιτεχνικό συντονισμό της ομάδας χορού OFF ART, αρχίζει με την παράσταση σύγχρονου χορού με ζωντανή μουσική «Κυμαίνον Σώμα», σήμερα Τρίτη 24 Απριλίου στις 21.30, στο Μύλο του Παππά (κεντρικό κτήριο – 2ος όροφος).