Οικονομία » Electronet Β.Κ. Καζάνα: Απόσυρση και ανακύκλωση συσκευών με κέρδος έως 300 €

Electronet Β.Κ. Καζάνα: Απόσυρση και ανακύκλωση συσκευών με κέρδος έως 300 €

Electronet Β.Κ. Καζάνα: Απόσυρση και ανακύκλωση συσκευών με κέρδος έως 300 €

Σε ανακοίνωση της Electronet Β.Κ. Καζάνα επισημαίνονται τα εξής:

«Οι καταναλωτές το ζήτησαν, η Electronet Β.Κ. Καζάνα ανταποκρίνεται! Από το 1992 η Electronet B.K. Kαζάνα είναι η πρώτη που ξεκίνησε την Απόσυρση και Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών. Έτσι για λίγες μέρες ακόμη, συνεχίζει να «αποσύρει» για μας ποιοτικά και οικονομικά ΟΛΕΣ τις συσκευές και για πρώτη φορά και στους Ηλιακούς Θερμοσίφωνες, με όφελος απόσυρσης έως 300€!

electronet καζανας (4)

electronet καζανας (3)

Ήδη πολλοί είναι αυτοί που συνεχίζουν να επιλέγουν το μεγαλύτερο τοπικό υπερκατάστημα ηλεκτρικών για την αγορά των ηλεκτρικών τους συσκευών, τα οποία διατίθενται όχι μόνο στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αλλά και με πολλά δώρα. Όλες οι επώνυμες εταιρίες, σύγχρονης τεχνολογίας, ενεργειακής κλάσης μέχρι και Α+++ μας περιμένουν σε προνομιακές τιμές και δόσεις που πληρώνονται στο κατάστημα και όχι στις τράπεζες.

electronet καζανας (2)

Για λίγες μέρες ακόμη, έχετε την ευκαιρία να αποσύρετε όλες τις παλιές ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές και να πάρετε καινούριες Ενεργειακής Κλάσης έως Α+++  σε οικολογικές τιμές. Επιλέξετε μέσα από την πιο ενημερωμένη έκθεση εντοιχιζόμενων και ελεύθερων συσκευών αυτή που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και να την αποκτήστε με κέρδος έως 300€!».

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, http://www.kazanas.gr