Λάρισα » Κούγιας: Υπάρχει ενδιαφέρον, θέλω να το σκεφτώ
ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ LARISSANET Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Κούγιας: Υπάρχει ενδιαφέρον, θέλω να το σκεφτώ

Κούγιας: Υπάρχει ενδιαφέρον, θέλω να το σκεφτώ

Τις τελευταίες ημέρες αποτελεί κεντρικό πρόσωπο συζήτησης όχι μόνο στα αθλητικά στέκια, αλλά και στα πολιτικά. Ο λόγος για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, που δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας τον φέρει να έχει δεχτεί πρόταση να ηγηθεί ενός νέου πολιτικού συνασπισμού.

Μία είδηση που επιβεβαιώθηκε μάλιστα και από τον ίδιο, αλλά και από τον ανεξάρτητο βουλευτή κ. Νικολόπουλο. Το larissanet επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο οποίος επιβεβαίωσε μέχρι… κεραίας τα δημοσιεύματα, επισημαίνοντας όμως ότι είναι μία απόφαση που χρειάζεται σκέψη.

«Είναι πολύ δύσκολο για μένα αυτή τη στιγμή να αφήσω τη δουλειά μου και να μπω στον πολιτικό στίβο» μας είπε αρχικά.
«Ένας κύκλος νυν και πρώην βουλευτών συνομίλησε μαζί μου εκφράζοντας την επιθυμία δημιουργίας ενός νέου φορέα στο συντηρητικό χώρο και παράλληλα μου επισήμανε ότι θέλει να συμμετέχω σε αυτό.

Τους εξήγησα ότι παραμένει αδύνατο για να μένα να μπω σε διαδικασία να πολιτευτώ, να διεκδικήσω μία θέση στο Κοινοβούλιο, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσω πιο πίσω την οικογένειά μου, τη δουλειά μου, αλλά και την ομάδα. Στη συνέχεια μου πρότειναν να αναλάβω τη θέση του προέδρου σε αυτό τον σχηματισμό.
Τιμητική πρόταση, αλλά τους ζήτησα χρόνο να το σκεφτώ. Δεν είναι αποφάσεις που μπορείς να τις πάρεις από τη μία ημέρα στην άλλη. Τους ζήτησα ένα διάστημα μίας, δύο εβδομάδων για να δώσω την απάντησή μου», μας είπε.

Εμείς απλά να θυμήσουμε ότι ο κ. Κούγιας, σύμφωνα με τα όσα είχαν «κυκλοφορήσει» και ο ίδιος είχε επιβεβαιώσει, είχε δεχτεί πρόταση παλαιότερα από τη Νέα Δημοκρατία να πολιτευτεί.

Διαβάστε επίσης: