Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Συνδικάτο Επισιτισμού για την επίθεση στη Συρία

Συνδικάτο Επισιτισμού για την επίθεση στη Συρία

Συνδικάτο Επισιτισμού για την επίθεση στη Συρία

Σε ανακοίνωση του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού ν. Λάρισας επισημαίνονται τα εξής:

«Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που έσυρε τη χώρα μας στο μάτι του κυκλώνα πλασάροντας την Ελλάδα ως ¨πυλώνα  σταθερότητας και ασφάλειας ¨. Αυτή είναι η εντολή των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που περιμένουν να επενδύσουν στην καταστροφή λαών και χωρών της Ανατολικής Μεσογείου.

Τα προσχήματα που επικαλούνται για την πυραυλική επίθεση ενάντια στη Συρία και το λαό της δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματική αιτία. Είναι ο αδυσώπητος , ατελείωτος ανταγωνισμός των σφαγέων ιμπεριαλιστών για τον έλεγχο των αγορών, των πηγών ενέργειας, των δρόμων μεταφορών.

Η συγκέντρωση στην περιοχή τεράστιου όγκου πολεμικών μέσων και όπλων και η πυραυλική επίθεση δείχνει ότι ο ανταγωνισμός τους περνά σε νέα φάση. Είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος ενός γενικευμένου πολέμου στην περιοχή , όπου η χώρα μας θα κηρυχτεί όπως στο παρελθόν, εμπόλεμη ζώνη. Γιατί συμμετέχει στην πολεμική προετοιμασία, ως απέραντη βάση υποστήριξης εκτελώντας τα συμβόλαια που υπέγραψε η κυβέρνηση με την «διαβολική» ηγεσία Τραμπ. Είναι μεγάλος ο κίνδυνος για το λαό μας από τη συμμετοχή στο έγκλημα .

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ε.Ε.

ΟΥΤΕ ΓΗ – ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ – ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΚΛ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 18.30».

Διαβάστε επίσης: