Παραπολιτικά » Ο Άδωνις και οι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο στη Λάρισα
ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ

Ο Άδωνις και οι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο στη Λάρισα

Ο Άδωνις και οι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο στη Λάρισα

Η συζήτηση ή μάλλον το… μενού στη ΝΟΔΕ είχε και αναφορά για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λάρισα. Παρά το γεγονός ότι ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της ΝΟΔΕ φρόντισε άμεσα το κλείσει το θέμα. Ρωτήθηκε τι θα πράξει για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου από ενδιαφερόμενους και μη και είπε ότι «για το ψηφοδέλτιο θα αποφασίσει ο Πρόεδρος του κόμματος όταν έρθει η ώρα».

Ποια είναι όμως αυτή η ώρα; Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις όποιες ανακοινώσεις θα τις κάνει κοντά στο χρόνο των εκλογών και όχι νωρίτερα. Άρα οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να οπλιστούν με υπομονή. Από την άλλη υπάρχει η δεδηλωμένη πρόθεση για ανανέωση που θα ξεπερνά το 50%. Άρα το ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα το δούμε αλλαγμένο ίσως κατά τα 6/11.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει μια ανανέωση σε πανελλαδικό επίπεδο έως και 70 βουλευτών υπολογίζοντας με βάση και την διαφορά που επιδιώκει να έχει με το δεύτερο κόμμα.

Μάλιστα κάποιες… παλιές καραβάνες του κόμματος ακούγοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη να παραπέμπει για αργότερα αναφορικά με τις ανακοινώσεις του ψηφοδελτίου έλεγαν χαρακτηριστικά «ο χρόνος είναι πολύς και η πρόωρη έκθεση της οποιασδήποτε ενδεχόμενης υποψηφιότητας μπορεί τελικά να την «κάψει». Κάτι θα ξέρουν παραπάνω…

Π.Γ

Διαβάστε επίσης: