Παραπολιτικά » Έρχονται οι Νομαρχιακές Επιτροπές του Κινήματος Αλλαγής
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΟΥΝ ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΑΡΧΕΣ ΜΑΪΟΥ

Έρχονται οι Νομαρχιακές Επιτροπές του Κινήματος Αλλαγής

Έρχονται οι Νομαρχιακές Επιτροπές του Κινήματος Αλλαγής

Αναμφίβολα σημαντική η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή…

Δεν είναι κρίσιμη μόνο γιατί θα είναι η «επίσημη πρώτη» του νέου οργάνου, αλλά και γιατί θα επικυρώσει πρόσωπα και δομή με την οποία θα… τρέξει ο σχεδιασμός σε ανώτατο επίπεδο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στις εργασίες θα λάβουν μέρος και οι Λαρισαίοι που ήδη έχουν επιλεγεί και στη συνέχεια θα μεταφέρουν σε τοπικό επίπεδο όσα θα αποφασιστούν στην Αθήνα.

Αυτό, όμως, που ήδη ξεκίνησε και απασχολεί τα στελέχη έχει να κάνει με τη συγκρότηση Νομαρχιακών Επιτροπών του Κινήματος Αλλαγής.

Σαφώς πολλά θα «κλειδώσουν» την Κυριακή, όμως οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συγκρότηση της Ν.Ε. περί τα τέλη Απριλίου έως τις αρχές Μαΐου.

Σε ότι αφορά τη σύνθεσή της ακούγεται πως ο «κορμός» θα αποτελείται από τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες δεν διαλύονται, ενώ θα υποδειχθούν και αντιπρόσωποι από τα κόμματα και τις κινήσεις που μετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής.

Με αυτόν τον τρόπο θα ακολουθηθεί το μοντέλο που εφαρμόστηκε στη συγκρότηση της Κεντρικής Επιτροπής, ώστε να επιτευχθεί η «αναλογική και αντιπροσωπευτική» εκπροσώπηση όλων των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν στον πολιτικό φορέα.

Όσο για τον «χρόνο ζωής» των Νομαρχιακών Επιτροπών του Κινήματος Αλλαγής, αυτός σίγουρα θα φτάσει μέχρι τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν αυτές διεξαχθούν…

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: