Πολιτισμός » Έκθεση φωτογραφίας της Αμαλίας Λιάκου (φωτ.)
ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Έκθεση φωτογραφίας της Αμαλίας Λιάκου (φωτ.)

Έκθεση φωτογραφίας της Αμαλίας Λιάκου (φωτ.)

φωτό: Tsantopoulos

Στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα εγκαινιάστηκε σήμερα η έκθεση φωτογραφίας της Αμαλίας Λιάκου με τίτλο ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ.

H έκθεση  περιλαμβάνει μια σειρά από τέσσερις ενότητες: Πορτραίτα του Νάνου Βαλαωρίτη, Νεκρή φύση: το μυστήριο των πραγμάτων, Όταν έβρεχε διαμάντια και Σονάτα παριζιάνικου Φθινοπώρου, έργα δημιουργημένα μεταξύ 2012-2013 στην Αθήνα και το Παρίσι. Η έκθεση παρουσιάστηκε το 2015 στην Αθήνα ως η πρώτη ατομική έκθεση της δημιουργού.

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΛΙΑΚΟΥ (5)

Ο καθηγητής βιολιού Δημήτριος Καραμανώλης από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας πλαισίωσε μουσικά μαζί με τις μαθήτριές του, Βερονίκη Δούκα, Κατερίνα Αλβίζου και Σωτηρία Καλογιάννη την βραδιά των εγκαινίων της έκθεσης.

Ποια είναι

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΛΙΑΚΟΥ (4)

Η Αμαλία Λιάκου γεννήθηκε στην Λάρισα. Είναι Fine Art Φωτογράφος και Θεωρητικός Τέχνης, Διδάκτωρ Αισθητικής, επιστημών και τεχνολογίας των τεχνών Πανεπιστημίου Paris 8, με ειδίκευση στις εικαστικές τέχνες και την φωτογραφία.

Συμμετείχε σε συνέδρια για την τέχνη στην Ελλάδα και το εξωτερικό και δημοσιεύσεις της βρίσκονται σε γαλλικά συλλογικά συγγράμματα και στον ελληνικό τύπο. Συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας στο εξωτερικό και το 2015 πραγματοποίησε την πρώτη ατομική έκθεση στην Αθήνα με τίτλο Επιφάνειες (Epiphanies).

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΛΙΑΚΟΥ (3)

Διάρκεια έκθεσης: 14 Απριλίου – 13 Μαΐου 2018

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 10:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00

Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 14:00

Πληροφορίες: info@katsigrasmuseum.gr και 2410-672499

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΛΙΑΚΟΥ (2)

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΛΙΑΚΟΥ (1)

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΛΙΑΚΟΥ (6)

Διαβάστε επίσης: