Παραπολιτικά » ΝΔ: Ποιος είναι ο 4ος υποψήφιος για το δήμο Λαρισαίων;
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ

ΝΔ: Ποιος είναι ο 4ος υποψήφιος για το δήμο Λαρισαίων;

ΝΔ: Ποιος είναι ο 4ος υποψήφιος για το δήμο Λαρισαίων;

Πόσοι είναι τελικά οι υποψήφιοι για το δημαρχιακό θώκο της Λάρισας που θα ήθελαν να μπουν στην κούρσα για να λάβουν τη στήριξη από τη ΝΔ; Μέχρι σήμερα ξέραμε για τρεις. Την Ρένα Καραλαριώτου, τον Αχιλλέα Νταβέλη και τον Μάριο Ξηρομερίτη. Κι όμως υπάρχει και ένα 4ο στέλεχος της ΝΔ και μάλιστα με κομματική και διοικητική εμπειρία. Πρόκειται για τον εφοριακό και ενεργό μέλος της παράταξης Κώστα Σαμουρέλη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες και αυτός συναντήθηκε χθες με τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και συζήτησαν το ενδεχόμενο καθόδου του στο Δήμο Λαρισαίων.

Σαμουρέλης Κώστας

Ο Αντιπρόεδρος πιστός στα λεγόμενά του επανέλαβε ότι θα πρέπει να ακολουθήσει το συγκεκριμένο πλαίσιο που ορίζει το κόμμα, όπως άλλωστε είπε και στους άλλους τρεις ενδιαφερόμενους.

Ποιο είναι όμως το πλαίσιο; Η ΝΔ δέχεται την επιθυμία αλλά και τον αγώνα των τεσσάρων υποψηφίων αλλά την τελική απόφαση για το χρίσμα-όπως είπε και στη συνέντευξη τύπου ο Άδωνις Γεωργιάδης-  θα τη λάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όταν γίνει αυτό όλοι οι υποψήφιοι της κούρσας θα πρέπει να συνταχθούν με την επιλογή του Προέδρου του κόμματος. Με τον τρόπο αυτό η ΝΔ προσπαθεί ώστε να μην διαμορφωθεί αντάρτικη παράταξη απέναντι στον υποψήφιο που θα λάβει τη στήριξη. Εγχείρημα θεμιτό αλλά δύσκολο έως το τέλος της κούρσας. Για να δούμε…

Π.Γ

Διαβάστε επίσης: