Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Με ποιους συναντήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Δ. Λαρισαίων
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΝΤΑΒΕΛΗ

Με ποιους συναντήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Δ. Λαρισαίων

Με ποιους συναντήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Δ. Λαρισαίων

Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να είδε κομματικά στελέχη και παραγωγικούς φορείς αλλά έκανε και τις πρώτες συναντήσεις στο δρόμο για την στήριξη υποψηφιότητας στο Δήμο Λαρισαίων. Μπορεί χρίσματα, όπως είπε ο ίδιος, να μη δίνει αλλά είναι ο πλέον αρμόδιος που θα προτείνει πρόσωπα για το Δήμο Λαρισαίων ώστε στη συνέχεια να αποφασίσει για το χρίσμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση με τη Ρένα

Μέσα στις πολλές συναντήσεις που έγιναν ήταν και η συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη με τη Ρένα Καραλαριώτου με φόντο το χρίσμα για το Δήμο Λαρισαίων. Η συνάντησή έγινε σε καλό κλίμα ανταλλάχθηκαν απόψεις αλλά σύμφωνα με τους παραβρισκόμενους χαρακτηρίζεται ως μια πρώτη αναγνωριστική συνάντηση χωρίς κάτι να έχει «κλειδώσει» μετά το τέλος της. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πάντως έβαλε το πλαίσιο που αποτελεί προϋπόθεση για κάποιον να το ακολουθήσει, ώστε να είμαι υποψήφιος για το χρίσμα.

Τι είπαν με Νταβέλη

Οι συναντήσεις έγιναν στο γραφείο του προέδρου της ΝΟΔΕ. Μέσα στους παραγωγικούς φορείς που είδε ο κ. Γεωργιάδης ήταν και η διοίκηση του ΣΘΕΒ. Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, περιστράφηκε αρχικά σε επιχειρηματικά θέματα όπως και στις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της περιοχής. Όμως ένα μέρος της συζήτησης με τον Αχιλλέα Νταβέλη αφορούσε – επιμένουν οι πηγές- την πρόθεση του για κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Λαρισαίων. Και σε αυτή τη συνάντηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έβαλε το πλαίσιο που θα πρέπει να ακολουθηθεί για να είναι κάποιος υποψήφιος για χρίσμα.

Όσο για το ενδεχόμενο προκριματικών εκλογών για το Δήμο Λαρισαίων φαίνεται να μη «παίζει» σύμφωνα με υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη. «Δεν χρειάζεται αλλά και δεν προβλέπεται από την κομματική διαδικασία», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Π.Γ.

Διαβάστε επίσης: