Ελλάδα » Λαμία: Φωτιά σε υπόγειο διαμέρισμα με μικρά παιδιά

Λαμία: Φωτιά σε υπόγειο διαμέρισμα με μικρά παιδιά

Λαμία: Φωτιά σε υπόγειο διαμέρισμα με μικρά παιδιά

Μεγάλη αναστάτωση λίγο πριν τις 6:00′ το απόγευμα στο κέντρο της Λαμίας από φωτιά που εκδηλώθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα, που βρίσκεται στο στενάκι Π. Μακρόπουλου (είναι κάθετος στις οδούς Υψηλάντη και Μακροπούλου, λίγο πιο πάνω από το δημοτικό θέατρο).

Στην Π.Υ. Λαμίας σήμανε συναγερμός όταν δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα για καπνό που έβγαινε από το υπόγειο της πολυκατοικίας. Η αγωνία μεγάλωσε όταν οι ένοικοι είπαν ότι μέσα στο διαμέρισμα μένει οικογένεια ρομά με μικρά παιδιά.

Μάλιστα στο σπίτι δεν υπάρχει ρεύμα και νερό, με αποτέλεσμα πολλές φορές φορές οι ρομά να ανάβουν κεριά και διάφορα άλλα αντικείμενα. Αυτή τη φορά όπως διαπίστωσαν οι πυροσβέστες που μπήκαν στο σπίτι είχαν βάλει φωτιά σε ρούχα που ήταν μέσα στο νιπτήρα του μπάνιου.

Ευτυχώς μια νεαρή μητέρα που ήταν μέσα με τα μικρά βγήκαν έγκαιρα έξω γιατί ο καπνός ήταν πολύ έντονος και θα μπορούσε να προκαλέσει ασφυξία, όχι μόνο σε παιδιά αλλά και σε ενήλικα άτομα. Οι πυροσβέστες έσβησαν γρήγορα τη φωτιά, ωστόσο οι γείτονες και οι ένοικοι τα έχουν βάλει με τον ιδιοκτήτη του υπογείου διαμερίσματος λέγοντας ότι από τη μια τους έβαλε μέσα και από την άλλη τους παράτησε χωρίς νερό και ρεύμα.

Επίσης όπως καταγγέλλουν οι γείτονες μπορεί αρχικά να εμφανίζεται μια οικογένεια ρομά, που να ενοικιάζει το διαμέρισμα, στη συνέχεια όμως συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός ατόμων με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Δείτε φωτογραφίες από το συμβάν που αναστάτωσε το απόγευμα το κέντρο της πόλης…

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: