Αθλητισμός » Κούγιας: «Βρεθήκαμε πρωταγωνιστές μιας φαρσοκωμωδίας»

Κούγιας: «Βρεθήκαμε πρωταγωνιστές μιας φαρσοκωμωδίας»

Κούγιας: «Βρεθήκαμε πρωταγωνιστές μιας φαρσοκωμωδίας»

Το έκτακτο Δ.Σ. της Super League δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, μιας και δεν θα έβγαινε ο απαιτούμενος αριθμός για να αλλάξει ο κανονισμός για τις άδειες που προβλέπει υποβιβασμό, με τον Αλέξη Κούγια να κάνει λόγο για φαρσοκωμωδία, ενώ επιτέθηκε και στους διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ηρακλή.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήρθαμε εδώ σαν για να βοηθήσουμε στη σωτηρία του Παναθηναϊκού. Μόνο και μόνο γιατί αναγνωρίζουμε τη σημαντική και ιστορική παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι ίδια με τη απουσία άλλων ομάδων.

Αντί όμως να υλοποιήσουμε αυτό που είχαμε πει, πείθοντας κι άλλους συναδέλφους, βρεθήκαμε πρωταγωνιστές μιας φαρσοκωμωδίας. Αντί να μας ενημερώσουν για την σημερινή τους απουσία, μας γελοιοποίησαν και μας φέρθηκαν σαν να έχουμε κάνει λοβοτομή.

Για να καταλάβετε, από τις τέσσερις ομάδες  που κάλεσαν στη σημερινή ψηφοφορία (ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία, Ατρόμητος), δεν ήρθε κανένας και δεν έκαναν καν τον κόπο να μας ενημερώσουν. Το γνώριζαν Στρατος – Γκαγκατσης και ανάγκασαν ανθρώπους, όπως ο κ. Μάρκου (Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ), να έρθουν από ακριτικά μέρη της Ελλάδας.

Νιώθουμε ότι μας κορόιδεψαν. Όταν τα συμφέροντα κάποιων είναι εξωποδοσφαιρικά, γίνεται ένας αόρατος πόλεμος συμφερόντων. Νομίζουν ότι εμείς μπορούμε να γίνουμε πιόνια. Το ξεκαθαρίζω, δεν πρόκειται να ξαναέρθουμε για το συγκεκριμένο θέμα. Καταγγέλλουμε το εξής, ότι σημαντικές ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός, δεν σέβονται την ιστορία τους.

Εμείς υπηρετούμε το συμφέρον του Παναθηναϊκού, πολύ παραπάνω απ” ότι ο ίδιος. Είχα βγει το μεσημέρι σε ένα ρ/σ της Θεσσαλονίκης, ώστε να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα και εκεί έμαθα από έναν συνεργάτη του κ. Αλαφούζου ότι θα υπάρξει τεχνητή έλλειψη απαρτίας. Αυτό έδειξε ότι δεν μας σέβονται και προτιμούν να τα λένε σε συνεργάτες τους, φέρνοντάς μας και σε ρήξη με τους οπαδούς μας.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ είναι περήφανοι, γιατί νιώθουν ότι η ομάδα τους εντάσσεται στις μεγάλες ομάδες. Σε κάθε περίπτωση, δεσμευόμαστε αυτό με την ΑΕΛ δεν θα ξανασυμβεί. Δεν θα ξεφτιλιστούμε ξανά. Πρόκειται για κακή σκηνοθεσία, από κακούς σκηνοθέτες και αναφέρομαι και στους ανθρώπους της Superleague και στους ανθρώπους των συλλόγων. Το ξέρω ότι είναι σκληρά αυτά τα λόγια, αλλά έχω δαπανήσει τη μισή μου περιουσία στο ποδόσφαιρο».

Ερωτηθείς για το γιατί δεν έγινε η ψηφοφορία, απάντησε: «Αυτό μας το ανακοίνωσε  ο κ. Στράτος με το «καλημέρα», ότι για τη λήψη απόφασης απαιτείται πλειοψηφία των 3/4 των ομάδων».

Για τον Ηρακλή απάντησε: «Ο Ηρακλής είναι από τις πιο ευνοημένες ομάδες παραδοσιακά. Όλοι όσοι ήταν στην διοίκηση Ρέμου είναι κατηγορούμενοι για πλαστές ενημερότητες και πλαστές εισφορές. Από τη δική μου διοίκηση και αυτή του Θεοδωρίδη και μετά έκαναν κακή διαχείριση και ο ίδιος ο κόσμος του Ηρακλή δεν έχει σεβαστεί την ομάδα του τόσο πολύ. Είναι σωστός ο κανονισμός… είναι απλή η σκέψη».

Διαβάστε επίσης: