Οικονομία » Στην Hellenic Healthcare το ΙΑΣΩ General
ΣΤΗΝ ΙΑΣΩ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στην Hellenic Healthcare το ΙΑΣΩ General

Στην Hellenic Healthcare το ΙΑΣΩ General

Ολοκληρώθηκε στις 5 τρέχοντος η συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών της ΙΑΣΩ GENERAL στην HELLENIC HEALTHCARE S.A R.L. σε υλοποίηση της από 5.11.2017 συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως ανακοινώθηκε στις αρμόδιες χρηματιστηριακές αρχές, μεταβιβάστηκε το 97,2% των μετοχών που κατείχε η εταιρεία έναντι τιμήματος 19.446.000 € που καταβλήθηκε για να  χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την απομείωση του τραπεζικού δανεισμού.

Οι μετοχές που κατείχε η ΙΑΣΩ GENERAL σε θυγατρικές εταιρείες του ομίλου ΙΑΣΩ, σημαντικότερη εκ των οποίων ήταν η συμμετοχή στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (72,31%),  αποκτήθηκαν, νωρίτερα, από την ΙΑΣΩ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ   Δρ.  Γ. Σταματίου δήλωσε ότι «η συμφωνία αυτή υλοποιεί μια στρατηγική απόφαση του Ομίλου μας, η οποία βελτιώνει την χρηματοοικονομική εικόνα του και ειδικά το επίπεδο δανεισμού του. Με την κίνηση αυτή επαναπροσδιορίζεται η επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου και καταδεικνύεται ότι βασικός πυρήνας της είναι η Μαιευτική και η Γυναικολογία. Είμαι βέβαιος ότι η επόμενη μέρα μας βρίσκει περισσότερο ενισχυμένους για να αντιμετωπίσουμε  τις επερχόμενες  εξελίξεις στον κλάδο, διαδραματίζοντας ενεργό ρόλο.»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: