Αθλητισμός » Στα… χαρακώματα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Στα… χαρακώματα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Στα… χαρακώματα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

H ΑΕΚ ζήτησε με επιστολή της την εξαίρεση του Δημήτρη Σκουτέρη από την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για την πρωτόδικη απόφαση σχετικά με τα γεγονότα της Τούμπας, με αυτή την κίνηση της Ένωση να φουντώνει ξανά την κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ κατηγόρησε την ΑΕΚ για σύγκλιση απόψεων με τον Ολυμπιακό, με τους Κιτρινόμαυρους να απαντούν άμεσα και να… διερωτώνται για τα αίτια του πανικού που δείχνει να έχει κυριεύσει τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

«Ξεπερνούμε το ότι η ΑΕΚ ουσιαστικά υπαινίσσεται πως ο Σκουτέρης έβγαλε λανθασμένη απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας πως από καιρό έχει επιτευχθεί σύγκλιση.

Ξεπερνούμε το γεγονός πως αγνοεί ότι η απόφαση Σκουτέρη επικυρώθηκε και σε τρίτο βαθμό από Αρεοπαγίτες.

Δεν θα σταματήσουμε όμως να ξεπερνούμε, πως για τα καλά πλέον η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στον δικαστικό αγώνα, για ένα… περήφανο νομικό πρωτάθλημα», ανέφεραν χαρακτηριστικά από τον ΠΑΟΚ.

Ενώ η απάντηση που ήρθε από πλευράς ΑΕΚ, λίγο αργότερα, περιελάμβανε τα εξής: «Δεν καταλαβαίνουμε τον πανικό του ΠΑΟΚ για ένα απόλυτα στοιχειοθετημένο και χωρίς υπόνοιες αίτημα με βάση τις διατάξεις του Δικονομικού Κανονισμού της ΕΠΟ και του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας»

Διαβάστε επίσης: