Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Καλογιάννης: Με… μπόνους τρία πρότζεκτ στο δρόμο για τις εκλογές
ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2019 «ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ» ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ EVENT

Καλογιάννης: Με… μπόνους τρία πρότζεκτ στο δρόμο για τις εκλογές

Καλογιάννης: Με… μπόνους τρία πρότζεκτ στο δρόμο για τις εκλογές

Ο σχεδιασμός της Συμπαράταξης με φόντο τις επόμενες δημοτικές εκλογές, προκειμένου να υπάρξουν τα μέγιστα οφέλη του έργου που έγινε, έχει οργανωθεί με μεγάλη προσοχή. Ο στόχος είναι μέχρι την ημέρα των εκλογών να έχει αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα του κέντρου της πόλης κάνοντας όμως παράλληλα και έργα στις συνοικίες.

Σε αυτό θα βοηθήσει η υλοποίηση του ΣΒΑΚ που φαίνεται σε πρώτο στάδιο να ολοκληρώνεται το αργότερο την Άνοιξη του 2019. Όπως λένε και στην Ίωνος Δραγούμη «επ” ουδενί δεν θα πάμε σε εκλογές με σκαμμένη την πόλη». Από την άλλη ο δήμος φιλοδοξεί το… αρνί για το Πάσχα του 2019 να το ψήσει έχοντας ολοκληρώσει το Προσκήνιο Πολιτισμού. Κάτι τέτοιο είχε δηλώσει ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στις αρχές του 2018.

Παράλληλα, την εικόνα θα συμπληρώσουν και τα τρία μεγάλα event που έρχονται από τα τέλη του 2018 έως και την Άνοιξη του 2019.

Το πρώτο και πολυαναμενόμενο event δεν είναι άλλο από το νέο Πάρκο των Ευχών που ετοιμάζεται από την πλευρά του Δ. Λαρισαίων και θα επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις όταν θα ανοίξει τις πύλες του στις αρχές Δεκεμβρίου του 2018.

Το δεύτερο είναι η Agrothessaly που θα διεξαχθεί στα τέλη Φεβρουαρίου του 2019 και θα έχει περισσότερες συμμετοχές εκθετών.

Τέλος, το τρίτο δεν είναι άλλο από το Φεστιβάλ Αποσταγμάτων που θα γίνει στη Λάρισα μέσα στο Μάιο του 2019. Θα πρόκειται για ένα ακόμη ενδιαφέρον event που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των Λαρισαίων και όχι μόνο.

Συνεχείς παραδόσεις έργων και events, σε συνδυασμό με την αλλαγή της εικόνας της πόλης, φαίνεται πως θα δώσουν ένα πρώτο… μπόνους στον Απόστολο Καλογιάννη στο δρόμο για την εκλογική αναμέτρηση που έρχεται το Φθινόπωρο του 2019.

Π.Γ.

Διαβάστε επίσης: