Ατζέντα ημέρας » Η ατζέντα της ημέρας
ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ

Η ατζέντα της ημέρας

Η ατζέντα της ημέρας

- Σε κανονικούς ρυθμούς επανέρχεται η αγορά της Λάρισας μετά το εορταστικό ωράριο της περασμένης εβδομάδας. Τα καταστήματα σήμερα Τρίτη θα είναι ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

- Το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία για ακόμη μια χρονιά διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής.

Οι πολίτες της Λάρισας θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις μουσικές παραδόσεις της Ελλάδας και να χορέψουν με τα όμορφα τραγούδια που θα ερμηνευτούν.

Σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη 10 & 11 Απριλίου από τις 6μμ έως τις 9 μμ, στην Κεντρική πλατεία της πόλης, θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή στην οποία θα συμμετέχουν ορχήστρες που θα  έρθουν από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να μας χαρίσουν τις όμορφες μελωδίες του τόπου τους.

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργεί για τους πολίτες έκθεση κατασκευής παραδοσιακών οργάνων.

Τρίτη 10 Απριλίου: Συναυλία μαθητών και καθηγητών του Εργαστηρίου Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία, Παραδοσιακή μουσική Κρήτης, Μουσικό σχήμα Jamming farmers.

Τετάρτη 11 Απριλίου: Συναυλία του Λαϊκού Συνόλου του Εργαστηρίου Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία, Συναυλία του Παραδοσιακού Συνόλου του Εργαστηρίου Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία, Θεσσαλία και Ήπειρος, Πόντος και Μακεδονία με το σχήμα του Δημήτρη Παράσχου.

- Σήμερα Τρίτη 10-04-2018, στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί Άσκηση Ετοιμότητας, διάρκειας (60΄) στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας.

Το σενάριο σχεδιασμού της άσκησης περιλαμβάνει εκδήλωση πυρκαγιάς στον 3ο όροφο του κτιρίου, στον ισόγειο χώρο αυτοκινήτων-πάρκινγκ και παράλληλη διάσωση εγκλωβισμένου ατόμου.

Διαβάστε επίσης: