Λάρισα » Έκοψαν το ρεύμα σε καταστήματα Λαρισαίων πριν το Πάσχα
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΡ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Έκοψαν το ρεύμα σε καταστήματα Λαρισαίων πριν το Πάσχα

Έκοψαν το ρεύμα σε καταστήματα Λαρισαίων πριν το Πάσχα

Σε τουλάχιστον 3 επιχειρήσεις στη Λάρισα τα εργολαβικά συνεργεία της ΔΕΗ έκοψαν το ρεύμα μέσα στη Μ.Εβδομάδα, όπως οι ίδιοι οι καταστηματάρχες ενημέρωσαν τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.

Ο πρ. του ΕΣΛ Χαράλαμπος Παπαδόπουλος είπε στην ΕΡΤ Λάρισας ότι σε μία περίπτωση καταστηματάρχης βρήκε, το πρωί που πήγε να ανοίξει, το μαγαζί του χωρίς ρεύμα, με τα ρολά κατεβασμένα, μή μπορώντας να τα σηκώσει. Σε άλλη περίπτωση ο επιχειρηματίας με κατάστημα τυροκομικών βρήκε το εμπόρευμά του χαλασμένο στα ψυγεία, όπως είπε ο κ.Παπαδόπουλος.

Σε όλες τις περιπτώσεις η διακοπή του ρεύματος έγινε χωρίς προειδοποίηση, διαμαρτύρονται οι έμποροι και ο ΕΣΛ ζητά από την ΔΕΗ τουλάχιστον να ενημερώνει τον Σύλλογο λίγες μέρες πριν, ώστε να υπάρχει ο χρόνος να γίνει κάποιου είδους διευθέτηση.

«Να κόβεται το ρεύμα στους κακοκπληρωτές. Όμως, εδώ μιλάμε για περιπτώσεις εμπόρων που διατηρούν χρόνια τις επιχειρήσεις τους, πάντα πλήρωναν και ήταν συνεπείς, αλλά με την κρίση στην αγορά δυσκολεύονται πια με τις πληρωμές στην ώρα τους. Επιπλέον, το να κόβεις το ρεύμα σε περίοδο εορταστική που περιμένει κάπως να δουλέψει ο επιχειρηματίας είναι ό,τι χειρότερο» ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας.

ΠΗΓΗ: ert.gr

Διαβάστε επίσης: