Αθλητισμός » ΕΚΝΛ: Διοργανώνει αντιπολεμικό τουρνουά ποδοσφαίρου για την 1η Μάη

ΕΚΝΛ: Διοργανώνει αντιπολεμικό τουρνουά ποδοσφαίρου για την 1η Μάη

ΕΚΝΛ: Διοργανώνει αντιπολεμικό τουρνουά ποδοσφαίρου για την 1η Μάη

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εργατική πρωτομαγιά, διοργανώνει και τουρνουά ποδοσφαίρου ομάδων εργατικών σωματείων σε γήπεδα 5Χ5 «αφιερωμένο στην πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, σε μια περίοδο που Κυβέρνηση – Ε.Ε – ΔΝΤ επιβάλουν νέα μέτρα για την ενίσχυση των κερδών των μονοπωλιακών ομίλων για την καπιταλιστική ανάκαμψη και ταυτόχρονα περιπλέκουν τη χώρα πιο βαθιά στις κόντρες των μονοπωλιακών ομίλων με στόχο την αναβάθμισή τους στην ευρύτερη περιοχή, αυξάνοντας έτσι τους κινδύνους εμπλοκής της χώρας μας σε αιματηρούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Και με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που διοργανώνουμε, θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεση μας στις αντεργατικές πολιτικές και στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, στην απαίτηση των εκμεταλλευτών μας να χύσουμε και το αίμα μας για τα συμφέροντά τους. Εμείς αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας, για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και πολέμους.

Παράλληλα διεκδικούμε το δικαίωμα στην δωρεάν άθληση όλων των εργαζομένων, των ανέργων και των παιδιών τους, με γενναία κρατική χρηματοδότηση και όχι τα χρήματα των εργαζομένων και των λαικών στρωμάτων, που συγκεντρώνονται με την άγρια φοροληστεία, να δίνονται για το ΝΑΤΟ!

Το Δ.Σ του ΕΚΝΛ, καλεί τα σωματεία εργαζομένων, τους συλλόγους σπουδαστών από την κατάρτιση και την μαθητεία, να δηλώσουν συμμετοχή της ομάδας τους, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας και στα τηλέφωνα 2410 250708 και 6972 871078, μέχρι την Παρασκευή 20 Απρίλη 2018».

Διαβάστε επίσης: