Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » 87χρονος χτύπησε το κουτάβι στο Συκούριο
ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ

87χρονος χτύπησε το κουτάβι στο Συκούριο

87χρονος χτύπησε το κουτάβι στο Συκούριο

Μεμονωμένο και ατυχές χαρακτηρίζει η αστυνομία το περιστατικό τραυματισμού μικρού σκυλιού από υπερήλικα το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στο Συκούριο Λάρισας.

Δράστης είναι ένας 87χρονος, ο οποίος ζει στο Συκούριο τα τελευταία χρόνια. Όταν το κουτάβι μπήκε στην αυλή του σπιτιού του εκείνος θέλησε να το απομακρύνει χρησιμοποιώντας έναν …σιδερένιο λοστό. Στην προσπάθειά του να το βγάλει από την αυλή το χτύπησε στο πρόσωπο και το τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά.

Γείτονας του ηλικιωμένου που παρακολουθούσε το περιστατικό ενημέρωσε την αστυνομία και Φιλοζωική ομάδα για να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Τεμπών συνέλαβαν τον 87χρονο, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα και έπειτα από τις απαραίτητες εξηγήσεις αφέθηκε ελεύθερος.

Το κουταβάκι μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο της Λάρισας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πλέον είναι καλά στην υγεία του. Ωστόσο αναζητείται οικογένεια για την φιλοξενία του.

Στον 87χρονο δεν επιβλήθηκε –ακόμη- το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ ενώ πρόκειται να παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο με την κατηγορία της κακοποίησης ζώου.

ΠΗΓΗ: ert.gr

Διαβάστε επίσης: