Ελλάδα » Της ζήτησαν βοήθεια και της άρπαξαν τον σταυρό

Της ζήτησαν βοήθεια και της άρπαξαν τον σταυρό

Της ζήτησαν βοήθεια και της άρπαξαν τον σταυρό

Οι ίδιοι είχαν τρυπώσει στις 27 Μαρτίου σε ένα σπίτι σε κοινότητα του Δήμου Ερυμάνθου στην Αχαΐα και είχαν κλέψε τα κοσμήματα και δύο tablet της ιδιοκτήτρια.

Με το πρόσχημα ότι ήθελαν να ρωτήσουν πού βρίσκεται μια άλλη κοινότητα πλησίασαν μια γυναίκα σε ένα χωριό του Δήμου Κορίνθου δυο Έλληνες ηλικίας 45 και 23 χρόνων, αλλά με μια απότομη κίνηση άρπαξαν τον χρυσό σταυρό που φορούσε και τράπηκαν σε φυγή.

Τα ίχνη τους εντοπίστηκαν το ίδιο απόγευμα στην Κόρινθο, όπου συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και την προανάκριση ανέλαβαν άνδρες της Ασφαλείας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι ίδιοι είχαν τρυπώσει στις 27 Μαρτίου σε ένα σπίτι σε κοινότητα του Δήμου Ερυμάνθου στην Αχαΐα και είχαν κλέψε τα κοσμήματα και δύο tablet της ιδιοκτήτριας.

Ο 45χρονος και ο 23χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που ενδεχομένως διέπραξαν στην Κορινθία ή και σε άλλες κοντινές περιοχές.

*** «Άρωμα» γυναίκας είχε η κλοπή που έγινε στο σπίτι μιας 92χρονης στις Σέρρες. Δυο νεαρές Ελληνίδες ηλικίας 20 και 24 χρόνων, χτύπησαν με κάποιο πρόσχημα την πόρτα της ηλικιωμένης, την απασχόλησαν με κάποια πρόφαση και της άρπαξαν 35 ευρώ.

Όμως, οι δράστιδες εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς του τμήματος Εμμανουήλ Παππά, συνελήφθησαν και τα κλεμμένα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή τους αποδόθηκαν στην 92χρονη. Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που τους άσκησε δίωξη για κλοπή.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: