Παραπολιτικά » Η «ανθρωπογεωγραφία» των 9 Λαρισαίων στην Κεντρική Επιτροπή

Η «ανθρωπογεωγραφία» των 9 Λαρισαίων στην Κεντρική Επιτροπή

Η «ανθρωπογεωγραφία» των 9 Λαρισαίων στην Κεντρική Επιτροπή

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που είχαν καταγραφεί στη στήλη τόσο για το γεγονός ότι δεν πέρασε το Πάσχα χωρίς να έχει ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, όσο και για τους Λαρισαίους που τελικά συμμετέχουν.

Η ανακοίνωση έγινε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, ενώ το ενδιαφέρον – όπως ήταν αναμενόμενο – στράφηκε στον μακρύ κατάλογο των μελών του οργάνου, το οποίο προέκυψε από «συνθετική, αναλογική και αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής»….

Σε ότι αφορά τη Λάρισα, εννέα είναι τα στελέχη που μετέχουν στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή με την ανθρωπογεωγραφία να έχει ως εξής:

Προσκείμενοι στη Φώφη Γεννηματά είναι οι Φράντζη Σαμαρίνα και Στέλιος Τσιάκαλος. Στο «κλίμα» του Νίκου Ανδρουλάκη κινείται ο Κώστας Σάββας. Προερχόμενος από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών είναι ο Φίλιππος Σαχινίδης, ενώ εκ μέρους του Ποταμιού συμμετέχει ο Δημήτρης Σακατζής και από τη Δημοκρατική Αριστερά αναδείχθηκαν οι Ευγενία Μπουρνόβα και Θωμάς Ψύρρας.

Στους επτά προστίθενται ο βουλευτής Λάρισας Κώστας Μπαργιώτας και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Έξαρχος, οι οποίοι συμμετέχουν ως ισότιμα μέλη με δικαίωμα ψήφου, καθώς είχε διασφαλιστεί αυτό το δικαίωμα στους βουλευτές, τους Διευθυντές των Κοινοβουλευτικών Ομάδων και τους ευρωβουλευτές των κομματικών φορέων που συγκροτούν το Κίνημα Αλλαγής.

Πλέον η Κ.Π.Ε. θα κληθεί να διαχειριστεί σημαντικές εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό του νέου πολιτικού φορέα, όσο και στο πολιτικό σκηνικό, κατά το επόμενο χρονικό διάστημα…

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: