Πολιτισμός » Στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής

Στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής

Στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής

Το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία για ακόμη μια χρονιά διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής.

Οι πολίτες της Λάρισας θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις μουσικές παραδόσεις της Ελλάδας και να χορέψουν με τα όμορφα τραγούδια που θα ερμηνευτούν.

Την Τρίτη και την Τετάρτη 10 & 11 Απριλίου από τις 6μμ έως τις 9 μμ, στην Κεντρική πλατεία της πόλης, θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή στην οποία θα συμμετέχουν ορχήστρες που θα  έρθουν από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να μας χαρίσουν τις όμορφες μελωδίες του τόπου τους.

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργεί για τους πολίτες έκθεση κατασκευής παραδοσιακών οργάνων.

Τρίτη 10 Απριλίου: Συναυλία μαθητών και καθηγητών του Εργαστηρίου Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία, Παραδοσιακή μουσική Κρήτης, Μουσικό σχήμα Jamming farmers.

Τετάρτη 11 Απριλίου: Συναυλία του Λαϊκού Συνόλου του Εργαστηρίου Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία, Συναυλία του Παραδοσιακού Συνόλου του Εργαστηρίου Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία, Θεσσαλία και Ήπειρος, Πόντος και Μακεδονία με το σχήμα του Δημήτρη Παράσχου.

Διαβάστε επίσης: