Παραπολιτικά » Πού θα περάσουν το Πάσχα Λαρισαίοι βουλευτές και αυτοδιοικητικοί
ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΗ, ΧΩΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πού θα περάσουν το Πάσχα Λαρισαίοι βουλευτές και αυτοδιοικητικοί

Πού θα περάσουν το Πάσχα Λαρισαίοι βουλευτές και αυτοδιοικητικοί

Στιγμές κατάνυξης φέρνει η Κορύφωση του Θείου Δράματος, ενώ ακολουθούν η Ανάσταση και το Πάσχα που συνδυάζονται με στιγμές χαλάρωσης από την καθημερινότητα.

Σ’ αυτό το μοτίβο θα κινηθούν οι Λαρισαίοι βουλευτές και αυτοδιοικητικοί, οι οποίοι θα ξεφύγουν για λίγο από τις τρέχουσες υποχρεώσεις και θα περάσουν περισσότερο χρόνο με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα.

Αναλυτικά:

Στη Λάρισα, συντροφιά με την οικογένειά του, θα περάσει την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Κόκκαλης.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά θα περάσει τις ημέρες των γιορτών στο Βελιγράδι συντροφιά με την κόρη της Μαρία. Άλλωστε είναι γνωστό πως η Λαρισαία πολιτικός διατηρεί σταθερές επαφές με ανθρώπους του Πολιτισμού σε όλα τα Βαλκάνια.

Στο Ομορφοχώρι θα βρίσκεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος για την Ανάσταση και το Πάσχα. Με παιδιά, εγγόνια και φίλους θα κυλήσουν οι ημέρες της ανάπαυλας.

Ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος σήμερα θα παρακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου στα Φάρσαλα. Την Κυριακή του Πάσχα θα βρίσκεται στο πατρικό του σπίτι στα Βούναινα, όπου θα συναντηθεί με συγγενείς και φίλους.

Οικογενειακά, στη Λάρισα, θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες για τον βουλευτή της ΝΔ Χρήστο Κέλλα.

Στο χωριό της καταγωγής του, στη Συκέα Ελασσόνας, θα βρίσκεται την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Μπαργιώτας. Στιγμές χαλάρωσης για τον γιατρό στο πατρικό σπίτι με συγγενείς και συγχωριανούς.

Ημέρες κοντά στην οικογένεια, στην πόλη της Λάρισας, θα περάσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης θα κάνει Ανάσταση με την οικογένειά του στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Βαρόσι Ελασσόνας. Την Κυριακή του Πάσχα θα βρίσκεται στο πατρικό του στην Ελασσόνα με συγγενείς και φίλους.

Ο Κώστας Αγοραστός θα κάνει Πάσχα στο σπίτι του στη Λάρισα. Είναι μια ευκαιρία ξεκούρασης για τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας που τον τελευταίο καιρό είχε φορτωμένο πρόγραμμα.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης θα είναι την Μεγάλη Παρασκευή στη Λάρισα, ενώ Πάσχα θα κάνει με την οικογένειά του σε συγγενικό σπίτι στο Βόλο. «Ανάσες» χαλάρωσης για τον κ. Καλογιάννη, καθώς έρχονται σημαντικές υποχρεώσεις μετά τις γιορτές.

Διαβάστε επίσης: