Βιβλίο » «Το Κλου»: Η πύλη για τον κόσμο του βιβλίου και των παιχνιδιών
ΕΝΑΣ ΟΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

«Το Κλου»: Η πύλη για τον κόσμο του βιβλίου και των παιχνιδιών

«Το Κλου»: Η πύλη για τον κόσμο του βιβλίου και των παιχνιδιών

Αν θέλετε κάθε λογής βιβλίο για μικρούς και μεγάλους, αλλά και παιχνίδια για τα παιδιά μπείτε στον όμορφο κόσμο του πιο ενημερωμένου Βιβλιοπωλείου της πόλης. «Το Κλου» σας βάζει στον κόσμο της γνώσης καθώς σας δίνει την δυνατότητα να βρείτε μοναδικούς και εξαιρετικούς τίτλους βιβλίων διαφόρων θεμάτων που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας. Τα μικρά παιδιά μπορούν να διαβάσουν παιδικά βιβλία και να ταξιδέψουν μέσα από αυτά.

κλου (1)

Η μαγεία του παιδικού βιβλίου και των παιχνιδιών

Για τα παιδιά από ενός μέχρι την ηλικία των 17 ετών υπάρχουν συνολικά 40.000 τίτλοι βιβλίων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εκπαιδευτικά, δραστηριοτήτων και βέβαια σε σημαντικά βιβλία της παιδικής λογοτεχνίας. Μάλιστα εκεί θα βρείτε 50 τίτλους βιβλίου που έχουν σχέση με το Πάσχα.

Όμως ο κόσμος του παιδιού δεν είναι μόνο βιβλίο αλλά και παιχνίδι. Γι’ αυτό «Το Κλου» προσφέρει μοναδικά και ποιοτικά παιχνίδια στους μικρούς του φίλους που βοηθούν το παιδί στην ανάπτυξη δεξιοτήτων. Εκεί θα βρείτε φιγούρες μινιατούρες,  βρεφικά παιχνίδια, δεξιοτεχνία και τέχνη, διακόσμηση παιδικού δωματίου,  εκπαιδευτικά παιχνίδια, επιτραπέζια παιχνίδια, ευχετήριες κάρτες, ζωάκια, κατασκευές,  κούκλες, λαμπάδα με παιχνίδι, μοντελισμός, οχήματα, πάζλ, παιχνίδια Memory, παιχνίδια εξωτερικού χώρου, παιχνίδια μίμησης-πόλων, ταινίες, βίντεο και  φιγούρες δράσης.

Όλα αυτά στις καλύτερες τιμές καθώς τα παιδικά βιβλία ξεκινούν από 2 ευρώ και τα επιτραπέζια παιχνίδια από μόλις 5 ευρώ. Η χαρά του νονού και του παιδιού.

κλου (5)

Ταξιδέψτε σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων

Για τους απαιτητικούς αναγνώστες θα βρείτε εξαιρετικά βιβλία όλων των κατηγοριών. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε 180.000 τίτλους βιβλίων που πραγματικά θα σας ταξιδέψουν, θα σας συναρπάσουν και σίγουρα θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον για να ζήσετε μέσα από τις σελίδες μια ξεχωριστή ιστορία διαβάζοντάς τα. Όμως θα συναντήσετε και βιβλία που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας. Θα βρείτε βιβλία λογοτεχνικά, επιστημών, θρησκευτικά, φωτογραφικά άλμπουμ, μαγειρικής, πολιτικής επιστήμης, μάνατζμεντ κ.α.

Όλα τα βιβλία έχουν έκπτωση 10%. Αλλά και όλος ο επάνω όροφος του καταστήματος έχει προσφορές σε βιβλία της τάξης του 30%.

Βέβαια «Το Κλου» θα το συναντήσετε  και στο διαδίκτυο στο www.cloubooks.gr

κλου (2)

κλου (3)

κλου (4)

INFO

«Το Κλου»

Βιβλίο/Χαρτικό/Παιχνίδι

Μ. Αλεξάνδρου 6, τηλ.: 2410 538.597 Λάρισα

Αντωνοπούλου 15 & Ιάσωνος, τηλ.: 24210 32.797 Βόλος

www.cloubooks.gr

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: